(VIDEO) POVRATAK MOĆNIH RENDŽERA: Ko će glumiti omiljene heroje iz detinjstva u novom filmu?
Foto: Facebook Printscreen

Vreme je za metamorfozu

(VIDEO) POVRATAK MOĆNIH RENDŽERA: Ko će glumiti omiljene heroje iz detinjstva u novom filmu?

Pop kultura -
Koji ste rendžer bili u detinjstvu? Nekim novim klincima ostvario se ovaj san, jer su dobili priliku da glume raznobojne junake u novom filmu 2017.

Novi film o tinejdžerima sa stavom stiže u bioskope 2017. godine i što smo joj bliži nostalgija više raste. Novu ekipu čine: Beki G, RJ Sajler, Naomi Skot, Ludi Lin i Dejkr Montgomeri koji će glumiti Trini, Zeka, Bilija, Kimberli i Džejsona. Film će modernizovati naše junake i oni će se baviti aktuelnim problemima, a i kontroverzno povezivanje boje odela i rase glumaca biće promenjeno.

I odela Rendžera takođe će biti unapređeni, zahvaljujući "Weta Workshop" koji su pravili kostime za popularnu trilogiju "Gospodar prstenova". Režiser filma Din Izraelit želeo je da kostimi budu verni originalima iz serije, ali ida takođe budu modernizovani, te da manje liče na običan spandeks.

The upcoming Power Rangers movie has officially cast its Red Ranger: http://go.ign.com/AkNRin8

Posted by IGN on Wednesday, October 21, 2015

"Želeli smo da izgledaju drugačije od ostalih superherojskih kostima koje viđamo poslednje decenije. Glavna razlika je u tome što se naša odela ne oblače, već stvaraju, što im daje skoro metafizičku vrednost", kaže Izraelit.Prošli mesec otkriven nam je i glavni negativac u filmu, zloglasna Rita, koju će glumiti zvezda serijala "Igre gladi", Elizabet Benks.

© AFP/Getty ImagesElizabet Banks At The MTV Movie Awards

Posted by The Hunger Games on Monday, July 2, 2012

(Entertainment Weekly)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track