15 GODINA VARAM ŽENU, I DALJE SMO ZAJEDNO: Ona neće da bude ROB, konopce koristim sa drugom!
Foto: Profimedia

Ispovest koja je šokirala mnoge

15 GODINA VARAM ŽENU, I DALJE SMO ZAJEDNO: Ona neće da bude ROB, konopce koristim sa drugom!

Ludi svet -

Ovaj par i dalje živi zajedno iako on ima bizarne požude i vara je... Priča koja je šokirala mnoge, i vas će!

Kada se u italijanskom listu "Korijere dela Sera" pojavilo pismo dve čitateljke, koje nisu mogle da veruju zbog čega neko može da vara svoju ženu 15 godina, a da i dalje bude zajedno, usledio je odgovor 49-godišnjeg Pitera. On je odlučio da stupi u neku vrstu otvorenog braka, jer supruga nije mogla da mu ispuni seksualne fantazije.

U braku sam 20 godina, a ženu varam 15.

Skoro odmah sam prizano preljubu. Znate zbog čega? Nas dvoje nismo kompatibilni u krevetu, ja volim da tokom seksualnog čina budem rob, a ona ne želi da čuje za to. Kada smo se venčali, mislio sam da ću moje želje moći da zadovoljim sa konopcima i lisicama, ali nisam uspeo.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U početko sam pokušavao da se suzdržim, ali mi radoznalost nije dala mira pa sam stupio u kontakt sa osobama, koji imaju slične fantazije. Počeo sam da posećujem različite internet stranice i forume. Imao sam sreću da upoznam iskusnog učitelja, koji me je dao dobre savete i uputstva. Prvi put sam suprugu prevario pet godina posle našeg venčanja.

Priznao sam neverstvo

U početku mi je bilo krivo, jer po prirodi nisam neveran ili tip muškarca, koji samo prikuplja partnerke. Po meni, idealno bi bilo kada bih mogao da sa suprugom delim seksualne fantazije, jer koja je onda poenta braka ako to ne možeš da očekuješ od partnera. Odmah sam joj sve priznao, hteo sam da zna s kime ima posla i bio sam spreman na sve.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njena reakcija je bila očekivana

Bila je ljuta i pretila mi da to više ne radim. Rekao sam da sam bio primoran na prevaru, jer se između nas pojavio nepremostivi jaz. Pokušao sam ponovo da je privolim da probamo, ali uvek je odbijala, uz objašnjenje da ne voli i da se kosi sa njenim pogledima na svet. U međuvremenu, ja sam menjao partnerke, a osećaj krivice nikada nije nestao.

Brak nije dolazio u pitanje

Nikada nisam dovodio u pitanje instutuciju braka, jer u suštini nikada nisam napustio moju ženu. Pokušavao sam i nadao se da ću pronaći balans između moje seksualne fantazije i želje da život provedem sa jednom osobom. Danas, posle više od 20 godina, mislim da smo na dobrom putu da uspemo u tome. Ne moram da se prilagođavam društvenim pravilima sa kojima se ne slažem.

Možda sad, kada su nam deca odrasla, pronađem snage da prekinem ovu vezu, jer sam shvatio da je važnije biti svoj i raditi stvari, koje misliš da su ispravne.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track