5 MILIONA KOVERATA U BAZENU: Čuva ih MUP i kamere 24 sata! Evo ko ima pravo da bude u 2. izvlačenju!
Foto: RTS

Uzmi račun i pobedi

5 MILIONA KOVERATA U BAZENU: Čuva ih MUP i kamere 24 sata! Evo ko ima pravo da bude u 2. izvlačenju!

InfoBiz -

BEOGRAD - Više od pet miliona koverata učestvuje u drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" 18. marta, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Sve koverte koje budu pristigle do 17. marta 2017. godine, do 23 časa i 59 minuta, učestvovaće u drugom izvlačenju nagradne igre u subotu, u direktnom TV prenosu na javnom servisu 17.45 časova.

Građani su do sada poslali 5.086.253 koverata sa fiskalnim računima i slipovima za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i one se nalaze u specijalno pripremljenom bazenu u Studiju 8 u Košutnjaku, gde će se održati drugo izvlačenje nagrada.

Foto: Beta/Vladimir Gogić
Foto: Beta/Vladimir Gogić

Radnici Pošte Srbije juče su preneli 473.789 pošiljki iz Glavnog poštanskog centra u Zemunu i one su deponovane u bazen dimenzija 23x12 metara, u kome se već nalazilo oko 4,5 miliona koverti.

Samo ako poštujete ova pravila možete da se nadate nagradi u igri "Uzmi račun i pobedi

Kao i prilikom prve primopredaje koverata, prevoz koverata je obezbeđivao MUP Srbije. Sve do poslednjeg izvlačenja 31. marta koverte će obezbeđivati službeno obezbeđenje i biće pod stalnim video nadzorom.

Primopredaji koverata prisustvovali su predstavnici Komisije, a ovoga puta nije bilo nevažećih i nenamenskih koverata.Koverte pristigle od 15. do 17. marta takođe će biti prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track