Uputstvo

5 pravila za analni seks

Sex

Autor:

Opuštanju mišića doprineće i fizičko opuštanje dodirom, milovanjem i masažom

seks, analni seks,

O analnom seksu postoji previše pogrešnih shvatanja i zabluda zato vam nudimo pet jednostavnih saveta kako da unapredite ovu vrstu seksualnog odnosa.

1. Najmanje se praktikuje

Načina da priuštimo analno uživanje ima mnoštvo. Najčešće se praktikuje milovanje anusa tokom masturbacije, oralnog i vaginalnog seksa. Neki uživaju osećajući prst, dok drugi više vole vibratore. 

2. Ne mora da bude bolan

Budući da anus ima u sebi ogroman broj nervnih završetaka zbog nepravilnog postupanja može biti i izvor boli, a sa pravim odnosom pruža veliko uživanje. Kada dođe do penetracije, analni mišići se skupljaju kao da se boje prodora. Bol će se pojaviti ako partneri ne sačekaju da se ti mišići opuste, pri čemu će i penetracija uz pravu meru lubrikanta biti potpuno bezbolna. Opuštanju mišića doprineće i fizičko opuštanje dodirom, milovanjem i masažom.

3. Uživanje i pored neprijatnosti u prošlosti

Sama želja za izvođenjem analnog seksa nije nužno garancija za uživanje. Hronična napetost anusa najčešći je razlog za neugodnosti tokom analnog seksa. Napetost se može otkloniti i tako da malo bolje upoznate anus. Najidealnija mogućnost za to je tokom tuširanja odnosno kupanja u kadi tokom masturbacije, kada je telo potpuno opušteno. I duboko disanje može da opusti analne mišiće. Kada se pojedinac nauči da opusti analne mišiće, i sam analni seks postane potpuno bezbolan.

4. Dovede do orgazma

Vrlo su retki ljudi koji prilikom analnog seksa dožive i orgazam. Najčešće do toga dođe istovremenim stimulisanjem klitorisa, odnosno penisa.

5. Potpuno siguran

Za analni seks se posebno preporučuje upotreba kondoma. Uvek je potrebno voditi brigu o higijeni analnog seksa.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (55)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • mala nevaljala

  mala nevaljala

  ...pa mimi je u pravu za sve sto je napisala...rizik postoji...ali rizik je i kada prelazimo ulicu van pesackog...pa opet prelazimo... :)))

  42 Odgovori 
 • mirko

  mirko

  Analni seks-dokaz da volimo da upadamo u go*na:-(

  41 Odgovori 
 • mimi

  mimi

  Stolica može curiti iz analnog otvora usled analnog seksa.Inače analni otvor nije predviđen za penetraciju.Dakle nije predviđeno da nešto prodire u analni otvor nego samo da iz njega izlazi napolje zna se već šta.Uvek postoji opasnost da sfinkter pukne, da mišići analnog otvora popuste, a onda dolazi do inkontinencije.Tako da zdravlje je m ... više nogo bitnije od analnog seksa koji realno ima velike rizike.

  40 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dusan Dimitrijevic

  Dusan Dimitrijevic

  ok, u pravu si, nije lepo, ali sa kondomom je prelepo...ssprobaj

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!