Uputstvo

5 trikova do ludog orgazma

Sex

Autor:

Mešavina pokreta i poljubaca po intimnim delovima recept su za siguran orgazam

seks, orgazam,

Činjenica da svaka žena doživi scenario u kojem ne dođe do vrhunca. Iako ne postoji 100 odsto siguran trik kaok da se stigne do orgazma dajmo vam 5 trikova koji će vas dovesti do cilja.Mešavina pokreta i poljubaca po intimnim delovima recept su za siguran orgazam

1. Penetracijom do eksplozivije

Dugotrajna, senzualna penetracija je poželjna. Pre nego što krene akcija, žena treba da stavi jastuk ispod guze, a klitoris se namažite lubrikantom zbog lakšeg pristupa G tački. Zamolite ga da lagano penetrira i radi kružne pokrete.

2. Strast i nežnost

Mešavina senzualnih pokreta i poljubaca po intimnim delovima tela recept su za siguran orgazam. Kad ste na vrhuncu jasno mu recite da uspori i izljubi vas, intimni poljupci pomoći će vam da se opustite.

3. Donjim vešom do vrhunca

Ostavite na sebi donje rublje što je duže moguće. I preko veša moguća je stimulacija klitorisa, a kada vam je dosta jasno mu dajte  do znanja da želite akciju.

4. Izaberite položaj

Dok je na vama stavite noge preko njegovih ramena, ulaz do G tačke je pri tomu slobodan. Čvrsto se odgurujte petama, čime ćete ga naterati da vas snažno pritiska telom. 

5. Zasladite se seksualnim pomagalima

Izvucite vibrator i stavite mu ga u ruke. Neka vam stimuliše zajedno sa oralom, nećete se da se obuzdate...


>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rijaliti emisije su postale naša realnost. Glavno pitanje trenutno je da li uopšte ima realnosti van rijalitija Aleksandra Janković, klinički psiholog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde