Uputstvo

5 trikova do ludog orgazma

Sex

Autor:

Mešavina pokreta i poljubaca po intimnim delovima recept su za siguran orgazam

seks, orgazam,

Činjenica da svaka žena doživi scenario u kojem ne dođe do vrhunca. Iako ne postoji 100 odsto siguran trik kaok da se stigne do orgazma dajmo vam 5 trikova koji će vas dovesti do cilja.Mešavina pokreta i poljubaca po intimnim delovima recept su za siguran orgazam

1. Penetracijom do eksplozivije

Dugotrajna, senzualna penetracija je poželjna. Pre nego što krene akcija, žena treba da stavi jastuk ispod guze, a klitoris se namažite lubrikantom zbog lakšeg pristupa G tački. Zamolite ga da lagano penetrira i radi kružne pokrete.

2. Strast i nežnost

Mešavina senzualnih pokreta i poljubaca po intimnim delovima tela recept su za siguran orgazam. Kad ste na vrhuncu jasno mu recite da uspori i izljubi vas, intimni poljupci pomoći će vam da se opustite.

3. Donjim vešom do vrhunca

Ostavite na sebi donje rublje što je duže moguće. I preko veša moguća je stimulacija klitorisa, a kada vam je dosta jasno mu dajte  do znanja da želite akciju.

4. Izaberite položaj

Dok je na vama stavite noge preko njegovih ramena, ulaz do G tačke je pri tomu slobodan. Čvrsto se odgurujte petama, čime ćete ga naterati da vas snažno pritiska telom. 

5. Zasladite se seksualnim pomagalima

Izvucite vibrator i stavite mu ga u ruke. Neka vam stimuliše zajedno sa oralom, nećete se da se obuzdate...


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Moralna je i odgovorna odluka da država ne hapsi na prepad Vojislava Šešelja, kao što se to nekad radilo Dragomir Anđelković politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!