To je džet-set

Abramovič u Crnoj Gori na jahti od 250 miliona evra

Stars

Autor:

Jahta „Luna“ ruskog multimilijardera i vlasnika kluba Čelsi krstari Crnogorskim primorjem

Roman Abramovič, jahta Luna, crnogorsko primorje, krstarenje,

Helikopterom na brod!
Ruski multimilijarder Roman Abramovič je na svojoj jahti „Luna“ dva dana boravio na Crnogorskom primorju! Paparaco Kurira snimio je jedno od najluksuznijih plovila na svetu u naselju Pržno, nedaleko od Budve. Jahta je duga 115 metara i, iako nije najduža, zaslužuje laskavu titulu zbog širine. Ima četiri palube, a na prvoj od njih su bazen i prostor za sunčanje. Atraktivnosti ove jahte ide na ruku i to što se na njoj nalazi helidrom s dva helikoptera, koja su na raspolaganju gostima za dolaske i odlaske. Ovaj brod vredi oko 250 miliona evra!

- „Luna“ ima najsavremeniju telekomunikacijsku opremu, pomoću koje se s bilo kog mesta, u bilo koje doba, bez obzira na vremenske uslove, može komunicirati sa bilo kojim mestom na planeti. Osim ove jahte, Roman ima još jednu veću, koja nosi naziv „Eklips“. Ona je dugačka čak 168 metara i vredi oko 340 miliona evra - kaže izvor Kurira.

Kako tvrde upućeni, vlasnik fudbalskog kluba Čelsi će narednih dana krstariti Jadranom, a društvo mu prave njegova lepša polovina, Ruskinja Daša Žukova, s kojom je pre tri godine dobio šesto dete, odnosno prvog sina.

 

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!