ABRONOŠA: Loptica voli sa četiri dame u isto vreme!

Usred srede

ABRONOŠA: Loptica voli sa četiri dame u isto vreme!

Stars -

Menadžeri klubova u kojima peva za gastarbajtere znaju da kad on dolazi, moraju da se spreme tri do četiri animir-dame, koje će ga relaksirati

Pozdrav, drage moje tračarice! Jedva sam čekala da prođe još jedna nedelja kako bih vam prenela najnovije informacije iz našeg, nazovimo, džet-seta. Vesti koje sam saznala su, malo je reći, iznenađujuće.Pevač, koga ćemo nazvati Loptica, u poslednje vreme je baš popularan. Čak i da ne želite da čujete za njega - morate, jer ga toliko forsiraju na društvenim mrežama da će nam Loptica iskočiti i iz frižidera (a možda i pojesti sve, he-he).

Elem, Loptica je srećno oženjen čovek i njegova ženica ga uvek čeka i veruje mu kad mučenik ode da zarađuje za hleb u inostranstvo. Loptica skočica ne mari preterano što ga njegova Penelopa čeka, već čim uđe u avion, naskače na druge cice.

Menadžeri klubova u kojima peva za gastarbajtere znaju da kad on dolazi, moraju da se spreme tri do četiri animir-dame, koje će ga relaksirati po mogućstvu u isto vreme. Loptica je prava seks-mašina! Menadžerima to ne pada teško jer Loptica puni klubove, pa svi zadovoljno trljaju ruke.

Nakon nastupa, uvek se vrati svojoj kući i ženici, koja ga dočeka s toplim ručkom, a onda je on vodi u šoping i teši je da mu je jedina. Mali je, dakle, magnet za ženske, iako njegov izgled ne govori tako. Znate kako kažu, ne je.e momčić, nego novčić!Svedoci smo prave ljubavne drame jednog „divnog“ para. Znate, mnogo sam se potresla kad sam čula da im ne ide, još ne mogu da se oporavim od šoka jer sam baš navijala za njih! Malo sam švrljala oko kuće i studija jače polovine ovog para i nećete verovati šta su mi komšije ispričale!

Oni su toliko bezobzirni da u studiju odvrnu glasno muziku, iako je stambena zgrada pored njih. I ne, nije im bitno koje je doba dana ili noći, jer oni moraju da rade, a deca ne moraju da spavaju. Da je to sve, bilo bi lakše i možda ne bih ni pisala o njima, ali uvek ima još. Ovaj par inače voli da puši one „lude“ cigare. I onda se mirisi šire po celom parku, gde se igraju deca. Štošta mogu da nauče mlađariju, koja ih inače obožava, ali su na krivom putu...Znam da ste se iznenadili, i ja sam, ali neka se oni vole. Dok je njihove ljubavi, i mi imamo šta da ćakularimo, a to je najbitnije. Do sledećeg čitanja voli vas i ljubi vaša Abronoša. Poljubac! Ako želite, pišite mi na abronosa@adriamedia.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track