Karmen sa sretnim krajem

Aca Lukas glavni glumac u Breginom prvom filmu

Stars

Autor:

Ko će bit reditelj zavisi od pregovora sa Danisom Tanovićem, Ademirom Kenovićem i Ahmedom Imamovićem

Aca Lukas, povreda noge, natkolenica,

Goran Bregović   je završio scenario za svoj prvenac, mjuzikl "Karmen sa sretnim završetkom" sa kojim bi se trebao predstaviti na SFF 16. augusta naredne godine. Ulogu glavnog lika u filmu, kako sada stvari stoje, treba da igra Aca Lukas. Goran će rediteljsku ulogu poveriti jednom od bh. reditelja, a  u pregovorima je sa Danisom Tanovićem, Ademirom Kenovićem i Ahmedom Imamovićem.

Prema secenariju, radnja se dešava u Sarajevu. Film je po strukturi zamišljen kao "lažni dokumentarac" koji se po prirodi priče seli u pozorište i postaje opera. Jezik na kojem se govori u filmu je "sarajevski" i nemački.

Muzika u filmu je nova i nema nikakve veze sa opero "Karmen" Žorža Bisea, nego je pisana u maniru nove romske muzike kakva se svira među Romima danas u Evropi.

Glumica koja igra Kleopatru (najverovatnije Gordana Karanović), koja je zvezda svog TV shoua "Subota je nebo se otvara", u kojem proriče sudbinu na telefonski poziv. Filmski delovi će biti snimani filmskom kamerom 35 mm i projektovani u sinemascopu, a dokumentarni, u digitalnom u maniru amaterskog snimka, uvek u jednom, subjektivnom kadru, bez rezova sa datumom i vremenom, u uskom formatu.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde