Pojasnili

Al Dahra: Za početak Srbiji 300 miliona evra

Društvo

Autor:

Srbija ima veliki neiskorišćen ili nedovoljno iskorišćen potencijal koji bi bio koristan i za Srbiju i za međunarodno tržište. Srbija je plodna zemlja, ukazao je Adarei, dodajući da mu je žao što Evropa nije iskoristila potencijal Srbije

Lepa obećanja: Zamenik predsednika Al Dahre

Lepa obećanja: Zamenik predsednika Al Dahre

BEOGRAD - Zamenik predsednika holdinga "Al Dahra" Hadim Abdul Adarei najavio je da će ta kompanija investirati u Srbiju 300 miliona evra, navodeći da je to samo početna investicija.

"U pitanju je suma od 300 miliona evra, ali ona će rasti. To je početna investicija, jer ćemo investirati u logistiku, proizvodnju, kompaniju", rekao je Adarei.

Prema njegovim rečima, Srbija što se tiče proizvodnje i izvoza hrane nije ostvarila svoj potencijal u svetu.

"Srbija ima veliki neiskorišćen ili nedovoljno iskorišćen potencijal koji bi bio koristan i za Srbiju i za međunarodno tržište. Srbija je plodna zemlja", ukazao je Adarei, dodajući da mu je žao što Evropa nije iskoristila potencijal Srbije.

On je dodao i da će saradnja Srbije sa "Al Dahrom" biti na obostranu korist, a da će Srbija dobiti veće mesto na međunarodnom tržištu.

On je istakao da će pravi saradnici te kompanije u Srbiji biti poljoprivrednici, koji će imati višestruke koristi od tog ulaganja.

"Poljoprivrednici su moji saradnici, a ne vlada. Naravno da sarađujemo sa vladom, jer ona brine o građanima, ali pravi saradnici naše kompanije su seljaci", kazao je Adarei.

Prema njegovim rečima, poljoprivrednici neće dugo čekati na povoljne rezultate projekta i da će već za godinu dana moći da koriste novu tehnologiju, zarađivaće duplo više novca i efikasnije obrađivati zemlju.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!