Pojasnili

Al Dahra: Za početak Srbiji 300 miliona evra

Društvo

Autor:

Srbija ima veliki neiskorišćen ili nedovoljno iskorišćen potencijal koji bi bio koristan i za Srbiju i za međunarodno tržište. Srbija je plodna zemlja, ukazao je Adarei, dodajući da mu je žao što Evropa nije iskoristila potencijal Srbije

Lepa obećanja: Zamenik predsednika Al Dahre

Lepa obećanja: Zamenik predsednika Al Dahre

BEOGRAD - Zamenik predsednika holdinga "Al Dahra" Hadim Abdul Adarei najavio je da će ta kompanija investirati u Srbiju 300 miliona evra, navodeći da je to samo početna investicija.

"U pitanju je suma od 300 miliona evra, ali ona će rasti. To je početna investicija, jer ćemo investirati u logistiku, proizvodnju, kompaniju", rekao je Adarei.

Prema njegovim rečima, Srbija što se tiče proizvodnje i izvoza hrane nije ostvarila svoj potencijal u svetu.

"Srbija ima veliki neiskorišćen ili nedovoljno iskorišćen potencijal koji bi bio koristan i za Srbiju i za međunarodno tržište. Srbija je plodna zemlja", ukazao je Adarei, dodajući da mu je žao što Evropa nije iskoristila potencijal Srbije.

On je dodao i da će saradnja Srbije sa "Al Dahrom" biti na obostranu korist, a da će Srbija dobiti veće mesto na međunarodnom tržištu.

On je istakao da će pravi saradnici te kompanije u Srbiji biti poljoprivrednici, koji će imati višestruke koristi od tog ulaganja.

"Poljoprivrednici su moji saradnici, a ne vlada. Naravno da sarađujemo sa vladom, jer ona brine o građanima, ali pravi saradnici naše kompanije su seljaci", kazao je Adarei.

Prema njegovim rečima, poljoprivrednici neće dugo čekati na povoljne rezultate projekta i da će već za godinu dana moći da koriste novu tehnologiju, zarađivaće duplo više novca i efikasnije obrađivati zemlju.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (15)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Pola

  Pola

  Pola Srbije neobradiva zemlja jer niko nece da je radi, svi otisli u grad, pogospodili se, vise vole da kukaju i vicu da su gladni! Kako vas nije sramota?! Jedite beton, "gospodo", drugi ce da uziva od nase plodne zemlje!

  34 Odgovori 
 • Ocevidac

  Ocevidac

  nebrini se, ne rade ni seici niti njihove porodice, ali zato ulazu u tudju zemlju i vodu, kako bi kad nestane nafta produzili svoj aristokratski zivot!

  19 Odgovori 
 • zvezdara

  zvezdara

  Pa nezna Gospodin da je kod nas sramota biti poljoprivrednik(seljk) svi hoće u Poslanike i
  Ministre a devojke u Grand Šou i sekretarice( pratilje). Nezna jadan da će morati da angažuje
  Rumune i Kineze-ovi naši neće da rade ,njima je dovoljno i ovo što imaju , ako bude nešto više
  uzeće im Država kao i do sad što je bilo. Jedino ako ... više sarađuju Šeici sa Đilasom moći će nešto
  da se uradi.

  16 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ORTODOKS SELJAK

  ORTODOKS SELJAK

  POPISATI NEOBRADJENU ZEMLJU I RENTIRATI KO HOCE A PRE TOGA VIDETI MOGUCNOST UKRUPNJAVANJA. ZALOSNO JE DA SELJAK KUKA NA KISU NA SUNCE NA BOGA A NISTA NE RADI DA OBRADI ZEMLJU. NIJE DA SE NE MOZE I NIJE DA SE NE ISPLATI. MOJ OTAC IMA 18O ha SVOJE I U ZAKUPU 220 ha I IMAMO RADNIKE ZNACI MOZE SE ALI NECE HLEB BEZ MOTIKE. AKO NECU DA RADIM BRIGA ME KO ... više CE SAMO NEKA PLATI ADEKVATNU RENTU. SVI VUCI SITI I KOZE NA BROJU.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!