Seks na Kostariki

Stanija i Aleksandra se seksale sa crncem!

Stars

Nakova i Dobrojevićka nakon eliminacije u „Survajveru“ pijane privele tamnoputog mladića

Aleksandra I Stanija u trojci!

Nisu izdržale!
Iako su više puta tokom učešća u rijalitiju „Survajver“ naglašavale da im nije do seksa, Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova su „protraćeno vreme“ nadoknadile odmah posle diskvalifikacije iz takmičenja. Njih dve su se posvađale i potukle, o čemu smo već pisali, a kad ih je produkcija uklonila iz šoua, našle su način da se pomire. I to zahvaljujući tamnoputom mladiću kojeg su delile u krevetu svu noć!

Stanija i Aleksandra su se iste večeri po ispadanju žestoko napile, srećne što su napustile pusto ostrvo, i obrele se u naseljenom mestu na Kostariki. U lokalu su smuvale atletski građenog momka i sve troje su završili u njihovoj sobi, otkriva za Kurir izvor iz produkcije šoua.

- Ponašale su se kao da su s lanca puštene! Isto popodne, poput alkoholičarki, udarile su po žestini u lobiju hotela, da bi im se u jednom momentu pridružio i tamnoputi mladić, gost hotela - priča naš sagovornik:

- Pili su bukvalno do uveče, nakon čega su nastavili žurku u jednoj od soba. S obzirom na to da se nisu pojavile na doručku, ali ni na ručku, samo se da pretpostaviti koliko im je druženje utroje bilo dobro. Mora da su bile veoma iscrpljene od seksa.

Ni Stanija ni Aleksandra nisu htele da otkriju šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Ali slatko su se nasmejale. Dovoljno.

(D. D.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (37)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Sale

  Sale

  Uh,uh,cudne li vesti:-)Prava vest bi bila ''Stanija i Aleksandra,studenti generacije na ETF-u;-)''.

  110 Odgovori 
 • Dorijan

  Dorijan

  Nije ni cudo, uzme li se u obzir da se za Staniju prica kako u Americi ima vezu sa ozenjenim matorim crncem koji je menadzer u kazinu gde radi. Prica se po gradu a informacije su prenele neki likovi koji su otisli sa njoma preko work and travel.

  82 Odgovori 
 • nadja

  nadja

  svaki put kad cujem neku od njenih izjava pola sivih celija mi nepovratno izumre! a tek tupost te face! neprocenjivo!

  80 Odgovori 

Poslednji komentar

 • GangzztA

  GangzztA

  Hey Yo yo maj brotha> to je samo sex u threesome, so what i ovako je sve crno beli world

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!