ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Za Gileta bih sve uradila!
Foto: Fejsbuk

Najbolji drug

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Za Gileta bih sve uradila!

Stars -
Mlada zvezda Granda otkrila je da nije u vezi sa Amarom Jašarspahićem, koji je njen drug

Samo drugovi.Mlada Zvezda Granda Aleksandra Prijović otkrila je da nije u vezi sa Amarom Giletom Jašarspahićem, pobednikom poslednje sezone Zvezda Granda, i da je on njen najbolji drug.

"Amar je moj najbolji drug. On je jedna dobra i neiskvarena osoba i za njega bih uradila sve", rekla je Prijovićeva.

Aleksandra i Amar su, naime, nakon nekoliko raskida i mirenja stavili tačku na svoj ljubavni odnos, ali i dalje veoma uspešno sarađuju. Nedavno su snimili duetsku pesmu "Ma pusti ponos", a pobednik poslednje sezone "Zvezde Granda" uživa u ljubavi sa novom devojkom, a Aleksandru gleda kao drugaricu.

Mlada Zvezda Granda je prezadovoljna kako je publika reagovala na pesmu koju izvodi sa Amarom i kaže da dobija mnogo pozitivnih komentara da je pesam odlična.

Podsetimo, Amar i Aleksandra su svoju vezu započeli još dok je trajalo takmičenje Zvezde Granda, a Jašarspahić je svojevremeno pričao da će se koleginicom i oženiti i da će se zajedno useliti u stan koji je dobio kao pobednik Zvezda.

Najtraženija na svadbama

Aleksandra Prijovič je najtraženija na svadbama pored Darka Lazića, Andreane Čekić, Rade Manojlović, ali o visini honorara koji uzme nije htela da kaže, sem da je reč o skromnim ciframa.

"Ne želim da se hvalim honorarima. Meni je to neukusno. Ljudi treba da znati da, kada se spomene neka velika cifra, da to nije iznos koji će u koferima pevač da odnese kući. To se deli i na sve muzičare i reč je o daleko skromnijim ciframa nego što se predstavlja", rekla je Aleksandra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja