Samo drugari

Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović još uvek zajedno?

Stars

Autor:

Kolege i prijatelji su se vraćali zajedno sa snimanja jedne emisije, i dok se svi pitaju da li među njima i dalje postoji nešto više od prijateljstva, oni se dobro kriju i pozdravljaju prijateljski

Amar Gile i Aleksandra Prijović

Već mesecima se priča o vezi Amara Gileta Jašarspahića i Aleksandre Prijović. Još u toku takmičenja Zvezde granda, njih dvoje su pokušali da sakriju da su u vezi, ali nisu uspeli i priznali su. Međutim, iako su nedavno snimili duet, Amar je demantovao da su on i Aleksandra u vezi, rekavši da ima devojku.

Ekipa Paparaco lova ih je pratila nakon jednog snimanja. Oni su izašli iz studija ruku pod ruku i seli u isti auto koji je vozio Gile.

Zaustavili su se ispred jedne kuće na Banjici gde su zajedno krenuli ka vratima. Međutim, Gile je samo bio džentlmen i ispratio Aleksandru do vrata njene kuće gde živi sa drugaricom. Poljubili su se u obraz, prijateljski i Prijovićeva je ušla u kuću.

On je otišao na drugu stranu, a tom prilikom je pokupio i dva drugara sa kojima se zaputio u nepoznatom pravcu i usput napravio prekršaj.

http://www.youtube.com/watch?v=ZNWGLLXbIW0

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ukoliko vozač ne uoči pešaka, veštaci procenjuju kolika je bila mogućnost da ga izbegne Damir Okanović, Komitet za bezbednost saobraćaja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!