Prikaži najnovije vesti
Amar Gile i Aleksandra Prijović
Samo drugari

Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović još uvek zajedno?

Stars 7

Kolege i prijatelji su se vraćali zajedno sa snimanja jedne emisije, i dok se svi pitaju da li među njima i dalje postoji nešto više od prijateljstva, oni se dobro kriju i pozdravljaju prijateljski

Već mesecima se priča o vezi Amara Gileta Jašarspahića i Aleksandre Prijović. Još u toku takmičenja Zvezde granda, njih dvoje su pokušali da sakriju da su u vezi, ali nisu uspeli i priznali su. Međutim, iako su nedavno snimili duet, Amar je demantovao da su on i Aleksandra u vezi, rekavši da ima devojku.

Ekipa Paparaco lova ih je pratila nakon jednog snimanja. Oni su izašli iz studija ruku pod ruku i seli u isti auto koji je vozio Gile.

Zaustavili su se ispred jedne kuće na Banjici gde su zajedno krenuli ka vratima. Međutim, Gile je samo bio džentlmen i ispratio Aleksandru do vrata njene kuće gde živi sa drugaricom. Poljubili su se u obraz, prijateljski i Prijovićeva je ušla u kuću.

On je otišao na drugu stranu, a tom prilikom je pokupio i dva drugara sa kojima se zaputio u nepoznatom pravcu i usput napravio prekršaj.

http://www.youtube.com/watch?v=ZNWGLLXbIW0

 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir