Samo drugari

Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović još uvek zajedno?

Stars

Autor:

Kolege i prijatelji su se vraćali zajedno sa snimanja jedne emisije, i dok se svi pitaju da li među njima i dalje postoji nešto više od prijateljstva, oni se dobro kriju i pozdravljaju prijateljski

Amar Gile i Aleksandra Prijović

Već mesecima se priča o vezi Amara Gileta Jašarspahića i Aleksandre Prijović. Još u toku takmičenja Zvezde granda, njih dvoje su pokušali da sakriju da su u vezi, ali nisu uspeli i priznali su. Međutim, iako su nedavno snimili duet, Amar je demantovao da su on i Aleksandra u vezi, rekavši da ima devojku.

Ekipa Paparaco lova ih je pratila nakon jednog snimanja. Oni su izašli iz studija ruku pod ruku i seli u isti auto koji je vozio Gile.

Zaustavili su se ispred jedne kuće na Banjici gde su zajedno krenuli ka vratima. Međutim, Gile je samo bio džentlmen i ispratio Aleksandru do vrata njene kuće gde živi sa drugaricom. Poljubili su se u obraz, prijateljski i Prijovićeva je ušla u kuću.

On je otišao na drugu stranu, a tom prilikom je pokupio i dva drugara sa kojima se zaputio u nepoznatom pravcu i usput napravio prekršaj.

http://www.youtube.com/watch?v=ZNWGLLXbIW0

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

U javnom sektoru su povlašćeni u odnosu na realan, privatni sektor. Imaju veće zarade za 30 odsto Ranka Savić predsednica (ASNS)

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!