Ambasada SAD uputila saučešće porodicama stradalih i narodu Srbije

Žalost zbog tragedije na Kopaoniku

Ambasada SAD uputila saučešće porodicama stradalih i narodu Srbije

Crna Hronika -
U saradnji sa Centrom za razminiranje Srbije, SAD već pomažu akcije čišćenja od mina koje su odabrane u dogovoru sa Vladom Republike Srbije i nastavićemo da saradjujemo sa Vladom Srbije kako bi se sprečile tragedije, saopštavaju iz ambasade u Beogradu

Sjedinjene Države izjavljuju najiskrenije saučešće porodicama i prijateljima vojnika Slaviše Markovića i Nebojše Milića koji su danas izgubili živote u tragicnom incidentu na planini Kopaonik. Takođe upućujemo naše najdublje saučešće Ministarstvu odbrane, Vojsci Srbije i narodu Srbije, stoji u saopštenju ambasade SAD u Beogradu, koje je stiglo na adresu Kurira.

U saradnji sa Centrom za razminiranje Srbije, Sjedinjene Države pomažu akcije čišćenja od mina na Kopaoniku i drugim lokacijama koje su odabrane u dogovoru sa Vladom Republike Srbije. Ove akcije se preduzimaju da bi se sprečile tragedije kao što je današnja i nastavićemo da saradjujemo sa Vladom Srbije u podrsci zavrsetka aktivnosti vezanih za proces ciscenje od mina, istaknuto je u saopštenju američke ambasade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track