Ameri

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Sinovi Željka Ražnatovića Arkana, blizanci Nikola i Vojin, kao i njihova majka Natalija Martinović...

BEOGRAD - Sinovi Željka Ražnatovića Arkana, blizanci Nikola i Vojin, kao i njihova majka Natalija Martinović, skrasili su se u Americi, saznaje Kurir. Martinovićeva se bavi trgovinom nekretninama, a Vojin i Nikola odlučili su da u svet biznisa uđu preko luksuznih kockarnica i nedavno su pronašli dobar posao u jednoj od njih.

Zbog čega su Arkanovi sinovi odabrali da prve krupne poslovne korake prave baš u kazinu, nije poznato, ali izvor Kurira blizak porodici Natalije Martinović kaže da su blizanci puni energije, snage i želje da radom nadoknade ono što im je posle očeve smrti uskraćeno. Naime, Nikola i Vojin, koji su dvoje od četvoro dece iz Arkanovog braka s Natalijom Martinović, s kojom ima i ćerke Milenu i Mašu, posle ubistva Željka Ražnatovića, 15. januara 2000. godine, pokušavali su da ospore očev testament.

Oni su, inače, u vreme Arkanovog ubistva s porodicom živeli u Grčkoj, gde im je u Glifadi, u elitnom delu Atine, otac kupio luksuzni apartman. Međutim, posle njegovog ubistva, Natalija Martinović i Arkanova sestra optužile su Cecu Ražnatović za falsifikat. Natalija je čak i tužila Arkanovu udovicu, pet meseci posle njegovog ubistva. Optužbama se pridružio i Vojin.

Prašinu koja se u javnosti podigla u vezi sa ovim sporom i pokušajima osporavanja testamenta, međutim, potisnula je u drugi plan nova tragedija, koja je zadesila porodicu Martinović kad su, 7. juna 2002. godine, u stanu na Novom Beogradu pronađeni mrtvi Natalijin brat Duško Martinović (49), njegova supruga Mirela (42), sin Aleksandar (18) i ćerka Erika (16). Istragom je, međutim, utvrđeno da je Duško ubio ženu i dvoje dece, a potom izvršio samoubistvo.

Željko Ražnatović Arkan je, inače, iza sebe ostavio devetoro dece. Najstariji je sin Mihajlo, potom Sofija i Anđela. Sve troje su deca iz vanbračnih veza, ali s priznatim očinstvom. Milena, Nikola, Vojin i Maša su iz braka s Natalijom. Najmlađi su Veljko i Anastazija, iz braka sa Cecom.
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Anoniman

  Anoniman

  strasno je to sto pricate o necemu sto nema veze sa mozgom. sasvim slucajno sam odrasla sa nikolom, vojinom, masom i milenom . Ceca im je ovde sve uzela, falsifikovala testament, sa onim smrdljivkom pelevicem i kompanijom. oni su divni momci, ne rade u kockranicama i nisu probisveti jer ih je majka lepo vaspitala. A CECA-svaki komentar je suvisan, ... više jadna, bedna, kurvetina, droljetina, osoba koja posecuje vracare i gatare, i ..... dos utra se moze nabrajati

  26 Odgovori 
 • Bosko

  Bosko

  Ceca je prava pravcata mafijaska.Verujem da je falsifikovala testament pok.Arkana i to u dogovoru sa Legijom a potom "potpomogla" da se opameti bivsa Arkanova zena- Natalija Martinovic time sto je likvidirala njenog brata i njegovu porodicu. Jedno vreme su kruzile price da je Ceca izvesno vreme "Provodila" sa Hasimom Tacijem i odjednom je to pocelo ... više da tone u zaborav i to nerazjasnjenim okolnostima. Ceca je opasna,to je ocigledno,samo sto nema ko da je otkriva u pravom svetlu,nemamo strucne sluzbe,nemamo hrabre ljude koji bi se toga nafatili. Ona je u stanju sve da potkupljuje i da vrati stvar uvek na startu,a ja bih se cak i zakleo da je ona bila umesana u ubistvo svog muza Arkana.Nadam se da ce jednoga dana pravda trijumfovati i da ce ona odgovarati za sva nedela i da ce Nataliji Martinovic biti vraceno sve sto joj sleduje.

  20 Odgovori 
 • Dule

  Dule

  Treba dodati da su Nikola i Vojin o kojima govorite zavrsili prestizne
  americke univerzitete i to u roku, Nikola USC-University of Southern California a Vojin LMU-Loyola Marymount University, i to sto je navedeno da rade u kockarnicama u Americi nije negativno ali je netacno.

  20 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Anoniman

  Anoniman

  zelim da stupim u kontakt sa vojinom nekako...postoji nesto sto zelim da mu kazem,mislim da bi mu bilo vazno...

  19 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!