ANA LIN MEKORD SILOVANA: Samo sam zatvorila oči i pretvarala se da spavam!

Strašna sudbina zvezde serije 90210

ANA LIN MEKORD SILOVANA: Samo sam zatvorila oči i pretvarala se da spavam!

Pop kultura -
Ana Lin Mekord je kasnije u seriji "90210" glumila žrtvu silovanja. Bila je više nego ubedljiva, mnogi su hvalili njenu glumu, a da nisu znali da je ona to doživela u realnosti

Ana Lin Mekord (26), zvezda serije "90210", pre šest godina bila je žrtva silovanja. Zločin se desio u Los Anđelesu, u njenom stanu. Anu je napao njen tadašnji prijatelj.

"Bila sam u velikom šoku, nisam mogla da se pomerim, zatvorila sam oči i pretvarala sam se da spavam. Pitala sam se da li sam nešto učinila da ga navede na takav potez. Plašila sam se da ga bilo čime ne naljutim", rekla je Ana.

Ana Lin, koja se od 2011. zabavlja sa Dominikom Purcerom, dodala je da je bila prestravljena da se brani, ali je u jednoj sekundi skupila snage i rekla mu da prestane.

Godinama nakon toga glumica se borila sa depresijom, koja ju je navodila na samoubistvo. Nakon prekida jedne veze Ana je pokušala da se ubije, popila je bocu tableta, ali ju je srećom sestra na vreme pronašla i spasila.

Muškarca koji ju napao Ana je posle nekoliko godina srela u jednom klubu.

"Prišao mi je i hteo je da razgovaramo. Rekla sa mu: "Znaš šta se desilo?". Odgovorio je: "Šta to pričaš? Te noći se desilo nešto prelepo", ispričala je glumica. Kasnije je saznala da je napadač svima pričao kako je ona bila zaljubljena u njega i da je sve što se dogodilo između njih dvoje bilo na obostrano odobravanje.

Ana Lin Mekord je kasnije u seriji "90210" glumila žrtvu silovanja. Bila je više nego ubedljiva, mnogi su hvalili njenu glumu, a da nisu znali da je ona to doživela u realnosti. Dugo je ćutala, a onda je shvatila da je njen glas njena snaga. Sada svojom pričom želi da ostalim žrtvama pokaže kako da se izbore.

http://www.youtube.com/watch?v=RCXev97891o

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track