Promene

Ana Pendić umesto Sandre Čerin u Paparaco lovu

Stars

Bivša „loto devojka“ večeras će prvi put biti domaćin gledane emisije, jer dosadašnja voditeljka ide na trudničko bolovanje

Ana Pendić, Sandr Čerin, Paparaco lov

Paparaco devojka.
Ana Pendić Radoš u emisiji „Paparaco lov“ zameniće Sandru Čerin, koja je otišla na trudničko bolovanje. Bivša „loto devojka“ jedva čeka da se dokaže i u ovom formatu. Iako su producenti razmišljali da angažuju Dubravku Mijatović, na kraju je izbor pao na Pendićku.

- Nemam tremu. Radim ovaj posao 15 godina i radujem se novom izazovu. Jedva čekam da vidim kako ću se snaći u ulozi domaćina emisije koja je prepoznatljiva po Sandri - kaže Ana za Kurir.

Pendićka će imati vatreno krštenje večeras. U njenoj prvoj emisiji najaviće šta se dešava u životima poznatog tenisera Janka Tipsarevića, Lidije Vukićević, Đusa, kao i da li još uvek saobraćajne prekršaje čini Milan Kalinić. Paparaci ni ove nedelje nikoga nisu poštedeli, te ćemo videti šta ima novo i kod Rade Manojlović.

(Lj. R.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Vučićeva poseta Tirani je otvaranje kanala direktne komunikacije i dobar početak Dragomir Anđelković, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!