OTKRILA

Anđelina Žoli: Najteže mi je bilo kad Srbi siluju

Stil

Autor:

Anđelina Žoli u intervjuu za Gloriju kaže da se sa celom glumačkom ekipom svog rediteljskog prvenca „U zemlji krvi i meda“ veoma zbližila i da je ponosna na njih što su savršeno uradili film, koji joj je u pojedinim trenucima bio veoma naporan za ...

Anđelina Žoli, Srbi, siluju, silovanje, film U zemlji krvi i meda

Opet po nama.
Anđelina Žoli u intervjuu za Gloriju kaže da se sa celom glumačkom ekipom svog rediteljskog prvenca „U zemlji krvi i meda“ veoma zbližila i da je ponosna na njih što su savršeno uradili film, koji joj je u pojedinim trenucima bio veoma naporan za režiranje.

- Najteže mi je bilo snimanje scene u kojoj srpski vojnici izvlače žene iz autobusa i siluju ih. Bilo mi je teško da režiram i scene u kojima su glumci morali da se skinu goli i tako plešu. Osećala sam se kao da nekog mučim - kazala je Anđelina.
Razočarana je što su se protiv nje i filma okrenuli mnogi ljudi uz obrazloženje da vređa žrtve rata, što ona demantuje.

- Pre nekoliko dana u Sarajevu su film pregledale žene žrtve rata i one su pozitivno reagovale na tu priču, a meni je njihova podrška važnija od svake kritike.
Ona je priznala da ju je bilo sramota što nije znala ništa o ratu u Bosni.

- Kad se rat u Bosni događao, meni je bilo 17 godina i ja o svemu tome nisam znala gotovo ništa. Stid me što sam bila takva neznalica. A kad sam počela da kopam po prošlosti, osetila sam nemir i ogorčenje što međunarodna zajednica nije sprečila te strahote koje su se dogodile u srcu Evrope - rekla je Anđelina.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Najviše volim da gledam golu žensku, mojoj ženi ne dam da se skida Milić Vukašinović voli tuđe žene
Prati Kurir na Facebooku!