Anđus: Čović hteo da falsifikuje nalaze
Foto: Marina Lopičić

Optužuje predsednika KK Zvezda

Anđus: Čović hteo da falsifikuje nalaze

Fudbal -
Poznati novinar tvrdi da je prvi čovek crveno-belih tražio od Slaviše Kokeze da preko ministra zdravlja fingira stepen povreda

Novinar Dejan Anđus optužuje predsednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića za pokušaj falsifikovanja lekarskih nalaza nakon fizičkog nasrtaja na njega!Poznato TV lice je juče na konferenciji koju je sazvao nedelju dana od sukoba s prvim čovekom crveno-belih istakao da ima saznanja da je Čović od potpredsednika fudbalskog kluba Slaviše Kokeze tražio pomoć. Zapravo, on je trebalo da pozove ministra zdravlja Zlatibora Lončara i na taj način povrede nastale od batinanja prikaže lakšim nego što jesu.Dobrovoljni izgnanik- Čović je zvao Kokezu i zatražio mu da zamoli Zlaju da se falsifikuju moji lekarski nalazi. Slaviša, s kojim inače ne razgovaram, pitao je ljude u čijem je društvu bio: „Da li je ovaj normalan?“ - kaže Anđus.Novinar televizije Kopernikus Nebojšu Čovića takođe je nazvao psihopatom i lažovom, koji treba da završi u zatvoru.- Evo, javno se obavezujem da ću, ukoliko se ispostavi da me Nebojša Čović nije udario, već samo gurnuo, napustiti zemlju i biti dobrovoljni izgnanik iz Srbije. S druge strane, kad se dokaže da je lažov, zahtevam od Čovića da sam smisli svoju kaznu - kaže Anđus i dodaje:Nek me uhvati za mesto- Da je na svojoj konferenciji priznao napad, i bio bih spreman da mu oprostim, a ovako ću ga juriti do sudnjeg dana. Za delo koje je on uradio zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina i on treba da dobije maksimalnu kaznu, pa neka uz dobro vladanje izađe za tri godine i treba ga izbaciti iz sporta. On je psihopata i lažov, koji sve ucenjuje i drži za nešto, a mene može da uhvati za jedno drugo mesto. On je zbog svoje mržnje, zlobe i zavisti otpustio Dragana Jakovljevića samo zato što je moj prijatelj.

Na udaru... Nebojša Čović
Na udaru... Nebojša Čović

NameraŽELEO DA PRIVATIZUJE ZVEZDUDejan Anđus ističe i da je Nebojša Čović imao želju da privatizuje Crvenu zvezdu, ali da u tome nije uspeo.- Njegova supruga ima kancelarije u KK, a kako zna da će ga skloniti iz kluba, želi da stvori jak FMP, koji će igrati u Jadranskoj ligi i koji će biti njegov privatni klub, a pre toga je želeo da to bude Zvezda. U tom klubu može da tali pare s Miškom Ražnatovićem - kaže Anđus.

Policija reagovalaKRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ČOVIĆA!Policija je juče podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše Čovića zbog osnovane sumnje da je počinio delo nasilničkog ponašanja. Potez ka otvaranju sudskog procesa učinjen je nakon što su pregledani snimci sa sigurnosnih kamera koje su zabeležile akt nasilja predsednika KK Crvene zvezde, ali i posle višečasovnog ispitivanja prebijenog novinara i samog Čovića. Još nije poznato da li će prijava biti podneta i protiv Čovićevog zeta Miloša Ninkovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track