APEL OČAJNE BEOGRAĐANKE: Bivši muž mi je oteo 3 dece i odveo ih u Tursku
Foto: Printscreen FB

Traži pomoć

APEL OČAJNE BEOGRAĐANKE: Bivši muž mi je oteo 3 dece i odveo ih u Tursku

Društvo -
BEOGRAD - Beograđanka Slavica Burmazović na svom Fejsbuk profilu objavila je apel za pomoć jer joj je bivši vanbranćni suprug tusrski državljanin Ejup Jundžu oteo troje dece i odveo ih u Tursku.

Ona je u svom apelu za pomoć navela da se otmica dogodila 18. avgusta ove godine kada je njen nevenčani suprug Ejup Jundžu (45) kidnapovao decu Aišu (11), Esmu (10) i Tarika (4) i odve ih u grad Mersinu Turskoj, gde živi sa prvom ženom, inače svojom sestrom od strica sa kojom ima dvoje dece.

Ona dodaje da je rešenje o starateljstvu nad Aišom, Esmom i Tarikom dobila 13. oktobra ove godine u III osnovnom sudu, ali da sud do dana današnjeg njenom nevenčanom suprugu Ejupu Jundžu nije uručio rešenje.

- Inspektorka iz PU Novi Beograd, koja radi na slučaju, odbila je, kada je imala mogućnost da mu uruči rešenje jer je od iste imao poziv da da izjavu povodom krivične prijave za otmicu i nasilje u porodici, uz obrazloženje da to nije njen posao, tvrdi Slavica Burmazović.

Prema njenim rečima koje zapisala u svom postu Ejup Jundžu 2011. godine u Turskoj krivično gonjen i kažnjavan kaznom zatvora od 4 godine, od kojih je prema njenim rečima odležao u zatvoru 6 meseci u Edrinu u Turskoj zbog krivičnog dela pronevere, falsifikovanja i prevare.

- Apelujem na sve da mi pomognu da moja tri anđela vratim u Srbiju u topli porodični dom, gde su rođeni i školovali se do momenta otmice, napisala je Slavica Burmazović.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track