Prikaži najnovije vesti
Zoran Kalezić, Natalija Ražnatović, Željko Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
ZORAN KALEZIĆ OTKRIVA

Arkanova bivša žena branila Cecu!

Stars 24

Kumovao pomirenju. Zoran Kalezić otvoriće dušu večeras u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati na Hepi TV u 22.30. Autoru Milomiru Mariću govoriće o tome kako je pod pritiskom JUL i zelenaša na 10 godina pobegao u Ameriku, a posebno interesantna priča će biti o njegovoj ulozi u upoznavanju Natalije i Cece Ražnatović, dve žene sa kojima je u braku bio pokojni Arkan.

Kumovao pomirenju.
Zoran Kalezić otvoriće dušu večeras u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati na Hepi TV u 22.30. Autoru Milomiru Mariću govoriće o tome kako je pod pritiskom JUL i zelenaša na 10 godina pobegao u Ameriku, a posebno interesantna priča će biti o njegovoj ulozi u upoznavanju Natalije i Cece Ražnatović, dve žene sa kojima je u braku bio pokojni Arkan.

To se desilo kad je Željkova prva supruga iz Atine došla prvi put u Srbiju, i to nakon njegove pogibije.

- Moja žena i Arkanova Natalija su se družile. Želeo sam da joj pomognem - započeo je Kalezić svoje prisećanje.

Odveo ju je, kako kaže, u kuću koju je ona kreditima napravila sa suprugom, i tu je prvi put videla pevačicu Svetlanu Ražnatović.

- Cela porodica je bila protiv Cece, vređali su je, svašta su joj govorili. Ali, Natalija je sve to prekinula rečima: „Ostavite je na miru. Znam da je on nju voleo. Neka je i njemu i njoj prosto!“ Na ovo što je izgovorila Natalija, Ceca ništa nije rekla - naglasio je pevač.

(R. S.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir