ZORAN KALEZIĆ OTKRIVA

Arkanova bivša žena branila Cecu!

Stars

Autor:

Kumovao pomirenju. Zoran Kalezić otvoriće dušu večeras u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati na Hepi TV u 22.30. Autoru Milomiru Mariću govoriće o tome kako je pod pritiskom JUL i zelenaša na 10 godina pobegao u Ameriku, a posebno interesantna priča će biti o njegovoj ulozi u upoznavanju Natalije i Cece Ražnatović, dve žene sa kojima je u braku bio pokojni Arkan.

Zoran Kalezić, Natalija Ražnatović, Željko Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan

Kumovao pomirenju.
Zoran Kalezić otvoriće dušu večeras u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati na Hepi TV u 22.30. Autoru Milomiru Mariću govoriće o tome kako je pod pritiskom JUL i zelenaša na 10 godina pobegao u Ameriku, a posebno interesantna priča će biti o njegovoj ulozi u upoznavanju Natalije i Cece Ražnatović, dve žene sa kojima je u braku bio pokojni Arkan.

To se desilo kad je Željkova prva supruga iz Atine došla prvi put u Srbiju, i to nakon njegove pogibije.

- Moja žena i Arkanova Natalija su se družile. Želeo sam da joj pomognem - započeo je Kalezić svoje prisećanje.

Odveo ju je, kako kaže, u kuću koju je ona kreditima napravila sa suprugom, i tu je prvi put videla pevačicu Svetlanu Ražnatović.

- Cela porodica je bila protiv Cece, vređali su je, svašta su joj govorili. Ali, Natalija je sve to prekinula rečima: „Ostavite je na miru. Znam da je on nju voleo. Neka je i njemu i njoj prosto!“ Na ovo što je izgovorila Natalija, Ceca ništa nije rekla - naglasio je pevač.

(R. S.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!