ZORAN KALEZIĆ OTKRIVA

Arkanova bivša žena branila Cecu!

Stars

Autor:

Kumovao pomirenju. Zoran Kalezić otvoriće dušu večeras u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati na Hepi TV u 22.30. Autoru Milomiru Mariću govoriće o tome kako je pod pritiskom JUL i zelenaša na 10 godina pobegao u Ameriku, a posebno interesantna priča će biti o njegovoj ulozi u upoznavanju Natalije i Cece Ražnatović, dve žene sa kojima je u braku bio pokojni Arkan.

Zoran Kalezić, Natalija Ražnatović, Željko Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan

Kumovao pomirenju.
Zoran Kalezić otvoriće dušu večeras u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati na Hepi TV u 22.30. Autoru Milomiru Mariću govoriće o tome kako je pod pritiskom JUL i zelenaša na 10 godina pobegao u Ameriku, a posebno interesantna priča će biti o njegovoj ulozi u upoznavanju Natalije i Cece Ražnatović, dve žene sa kojima je u braku bio pokojni Arkan.

To se desilo kad je Željkova prva supruga iz Atine došla prvi put u Srbiju, i to nakon njegove pogibije.

- Moja žena i Arkanova Natalija su se družile. Želeo sam da joj pomognem - započeo je Kalezić svoje prisećanje.

Odveo ju je, kako kaže, u kuću koju je ona kreditima napravila sa suprugom, i tu je prvi put videla pevačicu Svetlanu Ražnatović.

- Cela porodica je bila protiv Cece, vređali su je, svašta su joj govorili. Ali, Natalija je sve to prekinula rečima: „Ostavite je na miru. Znam da je on nju voleo. Neka je i njemu i njoj prosto!“ Na ovo što je izgovorila Natalija, Ceca ništa nije rekla - naglasio je pevač.

(R. S.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (13)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ceca-pancevo

  ceca-pancevo

  Natalija je obrazovana i kulturna žena, to nije sporno. Kalezić se pozvao da o tome govori, malo je jadno. Inače, Natalija nije nigde radila, ne znam kako je napravila kuću!? Arkan je nije ostavio siromašnu tako da rečenica kako je ona uložila novac u gradnju kuće ne pije vodu. Sve ovo znam jer sam i ja prijateljica njene prijateljice.

  66 Odgovori 
 • baba Milojka

  baba Milojka

  Ma da, kako da ne, samo sto su od njegove smrti na sudu i sto je Natalija morala da pobegne iz zemlje, tako je pricala, nakon ubistva brata i njegove familije. Prosto se obozavaju njih dve.

  63 Odgovori 
 • pero

  pero

  jeste kako dane, tebi da vjerujemo, tebi sto si pilice krao, pilicaru

  61 Odgovori 

Poslednji komentar

 • lanmi

  lanmi

  licno se i meni ne svidja njena proslost i kriminalne radnje, ali treba biti realan pa priznati da je zena ribetina i na tome joj treba cestitati. budimo posteni

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!