Nastavak fudbalske sage

Armand Asante u Srbiji na snimanju Montevidea

Stil

Autor:

Američki glumac izjavio je na nega najviše ostavio utisak duh jedinstva i veliki osećanj ljubavi

Armand Asante, Montevideo, Beograd, Snimanje,

BEOGRAD - Poznati američki glumac Armand Asante stigao je u Srbiju zbog uloge koju je prihvatio u nastavku filma "Montevideo, Bog te video" u režiji Dragana Bjelogrlića, saopštio je producent "Intermedia Network".
On u nastavku glumi američkog fudbalskog menadžera iz 1930. godine i svoje prve scene u srpskom filmu snimio je tokom boravka filmske ekipe na Tenerifama.

Nakon kratkog zadržavanja u Beogradu juče, Asante je otišao na snimanje u Crnu Goru, a zatim se opet vraća u Srbiju.

Po sletanju na beogradski aerodrom, na pitanje šta očekuje od naše prestonice raspoloženo je odgovorio da na snimanju "Montevidea" postoji pravi duh jedinstva i velikog osećanja ljubavi.
"To je ono što me je privuklo čitavom ovom iskustvu i što je ostavilo na mene utisak. Kada pomislim na Beograd, nadam se da ću to isto osetiti i u njemu", izjavio je Asante.

Nastavak fudbalske sage o učešću domaće reprezentacije na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu sniman je prethodnih dana na rekonstruisanom stadionu u Paraćinu. Trenutno se snimanje odvija na crnogorskom primorju odakle se ekipa seli u Beograd, a kasnije u Trst.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Može se očekivati da se posle bure stvari kompromisno dogovore jer nikome nije u interesu da ruši EU Miroljub Aleksić, vlasnik „Alko grupe“
Prati Kurir na Facebooku!