9 IRAČANA SILOVALO NEMICU U BEČU: Iživljavali se celu noć nad nesrećnom učiteljicom (28)!
Foto: Printscreen Heute.at

Počelo suđenje monstrumima

9 IRAČANA SILOVALO NEMICU U BEČU: Iživljavali se celu noć nad nesrećnom učiteljicom (28)!

Austrija -

BEČ - Austrijsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv devet Iračana zbog silovanja Nemice, inače učiteljice po zanimanju u novogodišnjoj noći 2016. godine u Beču.

Optužbe protiv ovih silovatelja koje je u pročitao državni tužitelj bilo je zastrašujuće i slušati.Ova grupa Iračana je primetila pijanu Nemicu (28) ispred jednog poznatog bečkog lokala u samom centru grada („Kaktus“ u bečkom Bermudskom trouglu), tada su je odvukli u jedan stan u Prateršternu.

„ Se**m se na Boga , danas mi neće izmaći“, rekao je jedan od Iračana na arapskom jeziku, i tako dao znak ostalim da masovno silovanje može da počne.

Jedan za drugim su se ovi bezdušni manijac iživljavali na devojci, prisiljavajući je na seksualni odnos i oralni seks. Bez imalo milosti naizmenično su je silovali ne obazirući sena njene vapaje. Glavno osumnjičeni se izjasnio krivim za delo koje mu se stavlja na teret.

Ostali su negirali da su u to vreme bili u stanu, dok je jedan Iračanin čak rekao da se u trenutku silovanja nalazio u vozu ka Lincu.

Foto heute.at
Foto heute.at

Drugi su tvrdila da je žena sama pristala na seksualni odnos. Muškarcima prete duge zatvorske kazne, zbog ovog zastrašujućeg zločina.

Oni su pre nego što su je konačno ostavili i izašli na ulicu, pravili selfije sa svojom žrtvom. Potpuno izbezumljenoj i van sebe , nesrećnoj učiteljici je pomoć ukazana tek sutradan u jednom hotelu. Presuda ovim monstrumima biće izrečena ove nedelje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track