ANĐEO ČUVAR: Devojčica (2) u po noći spasila život penzioneru (73)!

Neverovatno

ANĐEO ČUVAR: Devojčica (2) u po noći spasila život penzioneru (73)!

Austrija -
Žena je istog momenta probudila muža i njih dvoje su odmah krenuli u potragu za unesrećenim čovekom. Pronašli su ga i pozvali hitnu pomoć i vatrogasce. Bio je skoro promrzao kada su ga izvukli

BEČ - Devojčica (2) spasila je život penzioneru (73) koji je u pola noći upao u rečni kanal dubok 5 metara.

Prema pisanju Kronen cajtunga, penzioner se, u ponedeljak oko 1 sat posle ponoći, prilikom povratka kući sa jednog slavlja u mestu Miterdorf im Mirctal u Štajerskoj, okliznuo i survao u rečni kanal dubok 5 metara. Nakon pada muškarac je ostao da leži u vodi.

Nakon što je nekoliko puta bezuspešno pokušao da izađe iz kanala, penzioner je počeo da doziva u pomoć. Srećom njegove vapaje čula je dvogodišnja devojčica, koja zajedno sa roditeljima živi u obližnjoj kući. Naime, njegov glas je probudio dete, koje je odmah počelo da plače. Devojčicina majka, koja je odmah došla u njenu sobu da je smiri, je takođe čula muškarca kako doziva u pomoć.

Žena je istog momenta probudila muža i njih dvoje su odmah krenuli u potragu za unesrećenim čovekom. Pronašli su ga i pozvali hitnu pomoć i vatrogasce. Bio je skoro promrzao kada su ga izvukli.

"Da ga nisu pravovremeno pronašli penziner bi sigurno preminuo od promrzlina. Devojčica je zaista bila njegov anđeo čuvar“, izjavio je nakon akcije spasavanja Maksimilijan Ulrih (Maximilian Ulrich) iz policijske direkcije pokrajine Štajerske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track