SKANDAL U AUSTRIJI: Došla kod komšinice na kafu, pa završila u krevetu sa njenim sinom (13)!
Foto: Rojter

Bečlijka pred sudom

SKANDAL U AUSTRIJI: Došla kod komšinice na kafu, pa završila u krevetu sa njenim sinom (13)!

Austrija -
Obigravali smo jedno oko drugog, a onda se to dogodilo, kazao je juče na sudu tinejdžer

BEČ - Bečijka stara 29 godina optužena je za seksualnu zloupotrebu maloletnika, pošto je imala polni odnos sa 13-godišnjim sinom svoje najbolje prijateljice! Tužilaštvo naglašava da je, formalno, reč o teškoj seksualnoj zloupotrebi deteta, dok državi tužilac Bernd Ziska priznaje da je, ako se slučaj pažljivije prouči, teško zaključiti da je reč o nedelu!

Austrijski mediji bruje o ovom skandalu, navodeći da je tinejdžer bio ludo zaljubljen u optuženu, komšinicu i dobru prijateljicu njegove majke koja sa svojim partnerom i devetomesečnim sinom živi sprat ispod njih, u zgradi opštinskih stanova u 12. bečkoj opštini Majdlingu.

Prošlog avgusta 29-godišnja komšinica došla je kod svoje prijateljice na piće. Ostale su u prijatnom razgovoru do duboko u noć i pritom popile prilično alkohola. Majka dečaka, koji je takođe bio prisutan, otišla je posle ponoći da spava. Njen sin i komšinica su ubrzo posle toga takođe otišli u krevet, ali zajedno, tvrdi dečak.

"Obigravali smo jedno oko drugog, a onda se to desilo", kazao je juče na sudu tinejdžer, koji izgleda stariji od svojih 14 i po godina. Na pitanje sudije ko je započeo seks, tinejdžer je odgovorio: "Oboje istovremeno. Meni je bilo prvi put, ali znao sam šta treba da se radi", rekao je dečak.

Uprkos činjenici da je seks bio dobrovoljan, bez prisile dečaka, ženi sad preti kazna od jedne do deset godina zatvora. Optužena na sudu negira da je bilo seksa među njima. Izjavila je da je u 01:30 napustila stan prijateljice. Prethodno su ona i dečak navodno samo razgovarali, sedeći na stolicama. Takođe kaže da nikad ranije nije primetila da je mladić zaljubljen u nju.

Mladić je na sudu izjavio da komšinicu ne bi prijavio da je samo sa njim razgovarala, ali da se u zgradi pričalo kako je prijateljica njegove majke inficirana virusom hepatitisa. Hteo je zato, posle te avgustovske noći, da s njom razgovara o tome, ali je ona odbila kontakt.

Nije odgovarala na njegove telefonske pozive i SMS-poruke, a on nije hteo da joj kuca na vrata, jer se bojao njenog partnera. Uspaničen, na kraju je sve priznao majci i ujaku. Sad je jasno da mu je strah bio bezrazložan. U međuvremenu se utvrdilo da optužena ne boluje od prenosivih bolesti. Međutim, dve komšinice, nekada najbolje prijateljice, sada više međusobno ne govore.

Suđenje je juče odloženo za sredinu marta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja