CENKAO SE SA UCENJIVAČICOM: Tražila 15.000 evra za seks snimak, a evo šta je dobila!

VREBAJU ŽRTVE NA FEJSBUKU

CENKAO SE SA UCENJIVAČICOM: Tražila 15.000 evra za seks snimak, a evo šta je dobila!

Austrija -
Mladića je njega poznanica sa Fejsbuka nagovorila da se samozadovoljava dok su međusobno skajpovali, aonda ga je sačekalo iznenađenje

VOLSBERG - Da ne treba verovati svim "prijatelji(ca)ma" na Fejsbuku uverio se jedan mladi muškarac iz Volfsberga (Wolfsberg) u austrijskoj Koruškoj.

Njega je njegova virtuelna poznanica nagovorila da se samozadovoljava dok su međusobno skajpovali. Lukava ženska je to snimila i pokušala od mladića da iznudi 15.000 evra. Međutim ispostavilo se da ni on nije baš tako naivan.

U nedelju poslepodne ovaj momak je pisao svojoj Fejsbuk poznanici. Četovali su neko vreme, pa prešli na skajp. Razgovor je postao sve uzbudljiviji. Žena je u jednom momentu zatražila da vidi kako se muškarac samozadovoljava. On je poslušao, a ona je sve to snimila. Veza se najednom prekinula.

Muškarac je prvo mislio da je reč o tehničkom problemu, ali mu je ubrzo postalo jasno o čemu se radi. Žena se javila ponovo , li ovaj put kao ucenjivačica. Zahtevala je od njega da joj plati 15.000 evra da ne objavi na društvenim mrežama snimak njegovog samozadovoljavanja.

On je mrđutim počeo da se cenka sa ucenjivačicom i uspeo da spustio "otkup" za skoro 98 odsto, na svega 350 evra. Međutim, ni taj novac žena nje dobila , već ju momak prijavio policijai zbog pokušaja ucene, pa će najverovatnije umesto evra dobiti krivičnu prijavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track