OBRT U ISTRAZI, ĆERKA TVRDI: Satanistkinja mi je spalila oca!
Foto: Privatna Arhiva

UBISTVO U GORNJOJ AUSTRIJI

OBRT U ISTRAZI, ĆERKA TVRDI: Satanistkinja mi je spalila oca!

Austrija -
Šeron mi se, prvi put javila pre nekoliko meseci, tačno onog dana kada je moj otac sa njom raskinuo vezu i rekla da bi Eriha najradije zapalila, izjavila je ćerka ubijenog i spaljenog Eriha S.

ŠTEJER - Ćerka ubijenog Eriha S. (43) iznela je teške optužbe protiv bivše postituke Šaron G. (24), tvrdeći da je već neko vreme planirala ubistvo njenog oca.

Podsetimo, Eriha S. (Erich S.) su vezanog i spaljenog pronašli vatrogasci u njegovom stanu u mestu Štejer u Gornjoj Austriji.

Iako je prvoosumnjičena za njegovo ubistvo Šaron, prostitutka sa kojom je Erih ranije bio u vezi tvrdila da te večeri nije bila u njegovom stanu i da nema nikakve veze sa ubistvom, izjave svedoka su to demantovale, a oglasila se i ćerka ubijenog koja takođe negira njenu priču.

"Šeron mi se, sa željom da se upoznamo, prvi put javila pre nekoliko meseci, tačno onog dana kada je moj otac sa njom raskinuo vezu. Tom prilikom mi je rekla da bi Eriha najradije zapalila. Očigledno joj se ta ideja duže vreme motala po glavi“, izjavila je Verena B. (18), ćerka preminulog Eriha S., dnevnom listu Esterajh.

Verena je takođe naglasila da joj je Šeron u porukama, koje su njih dve razmenjivale putem Fejsbuka, više puta pisala o tome da je sataniskinja. Dok se osumnjičena zbog napada paranoidne šizofrenije trenutno nalazi na psihijatrijskoj klinici u Lincu i nije u stanju da daje bilo kakve izjave, Verena B. tvrdi da se Šaron G. samo pretvara da ne bi odgovarala za zločin.

Policija i forenzičari na mestu ubistva Eriha S.
Policija i forenzičari na mestu ubistva Eriha S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track