CRNO IM SE PIŠE: Srpski Boni i Klajd za pljačku taksiste mogu da dobiju po 15 godina zatvora!

Uskoro presuda

CRNO IM SE PIŠE: Srpski Boni i Klajd za pljačku taksiste mogu da dobiju po 15 godina zatvora!

Austrija -
Suđenje Milošu N. (28) i Tamari K. (27) koji su u oktobru prošle godine izveli oružanu pljačku u Austriji, zakazano je za 3. februar

ST. PELTEN - Suđenje srpskim državljanima Milošu N.(28) i Tamara K.(27) koji su optuženi za tešku, oružanu pljačku. juče je odloženo za 3. februar. Ukoliko ovaj par bude proglašen krivim, oni mogu da dobiju i do po 15 godina zatvora.

Miloš i Tamara su 18. oktobra prošle godine u Gornjoj Austriji, kod grada Gmundena ušli u taksi i rekli taksisti (40) da ih vozi u Linc. Nakon nekog vremena dvoje putnika se predomislilo i tražilo od taksiste da ih vozi u Beč. Kod mesta Losdorfa Miloš je u jednom momentu izvadio pištolj i uperio ga u glavu taksiste i od njega oteo mobilni telefon i novčanik. Vozač je posle toga uspeo da iskoči iz taksija i pobegne.

Miloš i Tamara ili kako ih austrijski medili nazivaju "srpski Boni i Klajd“, uhapšeni u Salcburgu. Njih su pripadnici specijalne interventne jedinice austrijske policije "Kobre", uspeli da uhvate pre nego što su pobegli u Nemačku.

Policija je prilikom hapšenja kod njih pronašla deo opljačkanog plena, gasni pištolj i garderobu korištenu prilikom pljačke. Ukradeno taksi vozilo policija je pronašla u Beču. Prema policijskom saopštenju Miloš N. je tokom saslušanja priznao da je zajedno sa Tamarom K. izvršio pomenutu pljačku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track