ČUDO NEVIĐENO: Metak prošao kroz divlju svinju i pogodio lovca u srce!
Foto: Printscreen Heute.at

METAK MU NIŠTA NE MOŽE

ČUDO NEVIĐENO: Metak prošao kroz divlju svinju i pogodio lovca u srce!

Austrija -
Jedan lovac je pogodio divlju svinju, međutim metak je prošao kroz životinju odbio se o kamen i pogodio u srcu drugog lovca

BEČ - Jedan lovac (66) iz Beča imao je neverovatnu sreću. Njega je prilikom nesreće u lovu metak pogodio metak direktno u grudi. Život mu je spasila metalna pločica koja mu je ugrađena pre nekoliko godina, posle jednog kardiološkog operativnog zahvata.

Sa sedmoricom kolega je ovaj Bečlija bio nedavno u lovu na divlje svinje kod donjeaustrijskog mesta Vizmat (Wiesmath). Dobio je zadatak da tera divlje svinje iz jednog kukuruzišta. Kada je jedna istrčala iz polja, čuo se pucanj. Bečlija je pao pogođen u grudi.

Ležao jem okrvavljen ali je bio pri svesti. Pokušao je prstima pronađe izlaznu ranu na leđima, ali je nije bilo. Tada se setio da mu je, pre šest godina, hirurg, posle bajpas operacije na srcu, ugradio u grudi titanijumsku pločicu jer rana od operacije nije htela da zaraste. Lekar mu je tada rekao: "Sada preko toga može da prođe železnička kompozicija." I upravo ta pločica mu je spasila život.

Naime lovac je pucao na divlju svinju i pogodio je, međutim metak je prošao kroz životinju odbio se o jedan kamen i pogodio u srcu drugog lovca. Srećom on je imao ojačane grudi i preživeo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track