DA LI PREPOZNAJETE OVU ŽENU: Krala i pustošila kreditne kartice širom Austrije!
Foto: Policija

Tužilaštvo objavilo fotografiju

DA LI PREPOZNAJETE OVU ŽENU: Krala i pustošila kreditne kartice širom Austrije!

Austrija -
Torbe i novčanike svojih žrtava najčešće je krala u pešačkim zonama i tržnim centrima

BEČ - Austrijska policija uz pomoć fotografije koje su načinile nadzorne kamere traga za nepoznatom ženom koja je u nekoliko austrijskih pokrajina krala kreditne kartice, a zatim podizala novac sa računa svojih žrtava. Prema trenutnim informacijama ona je na ovaj način oštetila vlasnike ukradenih kartica za petocifrenu sumu, li policija tačan iznos nije saopštila.

Prema informacijama koje je objavila kriminalistička policija Tirola, ova žena je od 13. avgusta 2012. godine na teritoriji Austrije počinila najmanje devet krivičnih dela.

Na teritoriji Gornje Austrije, u gradovima Vels (Wels) i Ens (Enns), opljačkala je tri osobe.Takođe, njene krađe su zabeležene i u pokrajinama Donja Austrija, Tirol, Štajerska, kao i na teritoriji Švajcarske.

Osumnjičena je torbe i novčanike svojih žrtava najčešće krala u pešačkim zonama i tržnim centrima, da bi nakon toga sa njihovih kreditnih kartica podizala novac. Prema navodima iz policije svoju poslednju pljačku počinila je 30. decembra prošle godine u mestu Ens.

Državno tužilaštvo Sankt Peltena (St. Pölten) objavilo je dve fotografije kradljivice i moli sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o osumnjičenoj da im ih dostave telefonom na broj 059133-3191.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track