DEPRESIVNI ZBOG PRAZNIKA: Evo gde samci u Beču najradije ispijaju punč!
Foto: Vladimir Kozomara

Anketa

DEPRESIVNI ZBOG PRAZNIKA: Evo gde samci u Beču najradije ispijaju punč!

Austrija -
Žene vole vašar ispred crkve Karlskirhe, na kome se prodaju različite božićne rukotvorine, dok muškarci uživaju u raskošnom vašaru ispred Gradske kuće

BEČ - Božićni vašar na Univerzitetskom kampusu (Altes AKH) omiljeno je mesto sastajanja Bečlija koji još nisu našli srodnu dušu i žive sami.

Istraživanja pokazuju da su samci u decembru depresivniji i demoralisaniji, jer je Božić praznik koji se u Austriji, a i ostatku sveta, tradicionalno slavi u krugu porodice i najbližih, što posebno teško pada osobama starijim od 35 godina koje još nisu pronašle svoju srodnu dušu.

Zato je jedna agencija za pronalaženje partnera ispitala 408 bečkih samaca na koji bečki vašar najradije idu. Rezultati su pokazali da singl Bečlije najviše vole onaj na Univerzitetskom kampusu (18%), a zatim slede vašari na Špitelbergu i ispred dvorca Šenbrun.

Za to vreme, porodice se najčešće odlučuju za božićne vašare ispred Gradske kuće ili dvorca Šenbrun, a parovi vole "zabačenost“ vašara na Špitelbergu.

Muškarci i žene ponovo su pokazali različite sklonosti, pa tako žene vole vašar ispred crkve Karlskirhe, na kome se prodaju različite božićne rukotvorine, dok muškarci uživaju u raskošnom vašaru ispred Gradske kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track