EVROPO DOBRODOŠLA U BEČ: Otvara se Evrovizijsko selo ispred Rathausa!

SVE U ZNAKU EVROSONGA

EVROPO DOBRODOŠLA U BEČ: Otvara se Evrovizijsko selo ispred Rathausa!

Austrija -
Pod motom "Pozdrav Beču, dobrodošla Evropo" od 18. do 23. maja svi fanovi Pesme evrovizije i ljubitelji muzike iz čitavog sveta moći će da se okupljaju u Evroviziskom selu

BEČ - Vlasti grada Beča za vreme održavanja Pesme evrovizije planiraju mnoštvo propratnog sadržaja, od kojeg će najveći broj biti održan u takozvanom "Evrovizijskom selu" ispred Bečke gradske kuće (Wiener Rathaus).

Pod motom "Pozdrav Beču, dobrodošla Evropo" od 18. do 23.maja će se fanovi Evrovizije i ljubitelji muzike iz čitavog sveta okupljati, svakodnevno, u "Evrovizijskom selu", koje se naliazi na trgu ispred Gradske kuće, i nudiće bogat sadržaj.

Evrovizisko selo biće postavljeno ispred Gradske kuće
Evrovizisko selo biće postavljeno ispred Gradske kuće

Od podneva fanovi Pesme Evrovizije imaće prilike da uživaju u bogatom programu u kojem će učestvovati takmičari Evrosonga, ali biće ponuđen i tematski sadržaj "60 godina Evrosonga". Isto tako planirana su dešavanja posvećena prvom pobedniku iz Austrije, nedavno preminulom pevaču Udo Jirgensu, i novoj zvezdi koja je donela ovo takmičenje ponovo u Beč Končiti Vurst.

Na trgu ispred Gradske kuće biće održan i svojevrsan sajam turizma, na kojem će se zemlje učesnice predstavljati brojnim posetiocima. U večernjim satima biće, na velikom platnu, direktno prenošena oba polufinala i finale Evrovizije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja