(VIDEO) FILMSKA POTERA: Jureći pljačkaša policajci se zakucali u tramvaj pun putnika!
Foto: Printscreen Youtube

Dobro su prošli

(VIDEO) FILMSKA POTERA: Jureći pljačkaša policajci se zakucali u tramvaj pun putnika!

Austrija -
Prilikom sudara lakše su povređena trojica policajaca koja su se nalazila u autu, a putnici na stanici i u tramvaju su ostali nepovređeni

GRAC - Tokom potere za pljačkašem policajac izgubio kontrolu nad vozilom i direktno udario u tramvaj pun putnika. Tom prilikom trojica policajaca zadobili su lakše povrede.

Policajska patrola koja je juče patraolirala u centru Graca, primetili muškarca za kojim je, zbog pljačke, prošle godine izdat nalog za hapšenje. Kada su pokušali da ga zaustave, osumnjičeni, koji se u tom momentu nalazio za volanom svog automobila, dao je gas i pobegao. Policajci su odmah krenuli u poteru za njim.

Prema saopštenju policije begunac je kod Glavne železničke stanice u Gracu (Hauptbahnhof) u jednom trenutku skrenuo i vozilom ušao u podzemni tunel kojim isklučivo saobraćanju tramvaja javnog gradskog prevoza. Vozeći kroz tunel, buganac je pretekao jedan tramvaj koji se nalazio ispred njega, i uspeo da se ponovo vrati na desnu stranu tunela.

Međutim, kada su taj isti manevar pokušali da izvedu i policajci, kasno su primetili da se ispred njih nalazi stanica na kojoj je stajao tramvaj koji je saobraćao u suprotnom pravcu. Iako je policajac pokušao da zakoči, nije uspeo da izbegne sudar sa „parkiranim“ tramvajem. Prilikom sudara sva trojica policajaca koja su se nalazila u autu lakše su povređena, a putnici na stanici i u tramvaju ostali su nepovređeni.

Druga policijska patrola ipak je uspela da locira begunca, dok je pokušavao da se sakrije na jednoj građevini. Osumnjičeni, čiji identitet policija nije želela da otkrije, je uhapšen i biće saslušan.

http://www.youtube.com/watch?v=vBuNV74lae4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track