(FOTO) OVO JE MANIJAK (15) IZ OTAKRINGA: Ni sam ne zna koliko je žena silovao!
Foto: LPD

POLICIJA TRAŽI SVEDOKE

(FOTO) OVO JE MANIJAK (15) IZ OTAKRINGA: Ni sam ne zna koliko je žena silovao!

Austrija -
Osumnjičeni tinejdžer (15) je priznao da je svoje žrtve pratio na putu do kuće i napadao ih na mračnim mestima, u haostorima ili na stepeništu

BEČ - Policija je objavila sliku tinejdžera (15) koji je osumnjičen za silovanje i seksualno maltertirao više žena, kako bi se javile žrtve ovog manijaka ili eventualni svedoci.

Mladić je posle intenzivne istrage tima jednog od glavnih bečkih policijskih inspektora, Kristijana Heša (Christian Hösch), u Beču uhapšen 15. aprila u bečkom Otakringu (Ottakring, 16. gradska opština). Na saslušanju on je priznao da je u ovoj bečkoj opštini silovao pet žena. Rekao je i da ovo nisu jedini napadi, koje je on izvršio.

“Ne mogu ni sam da se setim koliko sam žena seksualno napastvovao”, kaže petnaestogodišnjak.

Jakna napasnika
Jakna napasnika

Osumnjičeni je priznao da je svoje žrtve pratio na putu do kuće i napadao ih na mračnim mestima, u haostorima ili na stepeništu. On je na saslušanju izjavio da je jedna žena koju je pokušao da siluje, uspela da mu pobegne, i da se jedna od žrtva koju je hteo da siluje pokušavajući da pobegne spotakla i povredila pri padu.

Međutim i pored njegovog priznanja sud nema dovoljno dokaza, ni svedoka kako bi napasnika osudili. Ovaj tinejdžer je nosio upečatljivu jaknu crvene boje a državno tužilaštvo je zatražilo da se fotografija mladića, kao i slika njegove jakne, objave u medijima.

Kriminalna policija grada Beča apeluje na sve žrtve i eventualne svedoke da se jave na broj 01 31310-33314

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track