DIJASPORO, SAMO TI VODIŠ BOJANU DO POBEDE: Vašim glasovima Srbija će do finala Evrosonga!
Foto: DAmir Dervišagić

PRVO POLUFINALNO VEČE PESME EVROVIZIJE

DIJASPORO, SAMO TI VODIŠ BOJANU DO POBEDE: Vašim glasovima Srbija će do finala Evrosonga!

Austrija -
Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov sa pesmom "Beauty Never Lies" nastupiće u prvom polufinalu pod rednim brojem 9

BEČ - Predstavnica Srbije na 60-oj Pesmi Evrovizije u Beču Bojana Stamenov nastupiće večeras u 21 sat prvom polufinalu velikog muzičkog takmičenja, koje se prenosi na sve kontinente sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=sz01CliWq7Y

Ona će sa pesmom "Beauty Never Lies" nastupiće u prvom polufinalu pod rednim brojem 9. Nakon dve probe na bini, dve zvanične konferencije za medije i brojnih intervjua koje je naša predstavnica dala, utisci su veoma pozitivni, a mnogobrojni predstavnici medija iz čitavog sveta, ali i fanovi, Bojanu Stamenov na osnovu velike pažnje i reakcija koje izaziva svrstavaju u jednog od favorita za ulazak u finale.

http://www.youtube.com/watch?v=6zCz_fJa1yA

Kovertirani glasovi koje žiri večeras bude dodelio učesnicima prvog polufinala, a koji čine 50% ukupnih glasova koje jedva zemlja dodeljuje, biće sutra dodati glasovima publike, i tek nakon toga, ovogodišnji voditelji Evrosonga proglasiće 10 najbolje rangiranih zemalja iz prvog polufinala, koje nastavljaju da se takmiče za pobednika Pesme Evrovizije 2015. godine.

U prvom polufinalu boriće se 16 zemalja - Moldavija, Jermenija, Belgija, Holandija, Finska, Grčka, Estonija, Makedonija, Mađarska, Belorusija, Rusija, Danska, Albanija, Rumunija, Gruzija i Srbija - za deset mesta u finalu ovogodišnjeg Evrosonga, koje će biti održano u subotu.

http://www.youtube.com/watch?v=RhYOVXcT-G0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track