HOROR NA ČASU BIOLOGIJE: Profesor pred đacima ubijao i secirao zečeve!
Foto: Profimedia

Skandal u Donjoj Austriji

HOROR NA ČASU BIOLOGIJE: Profesor pred đacima ubijao i secirao zečeve!

Austrija -
Jedan učenik bezuspešno je pokušao da spasi životinju tako što je profesoru ponudio da otkupi zeca

HORN - Roditelji i učenici jedne srednje škole u Hornu u Donjoj Austriji prijavili su inspekciji profesora biologije koji je na času ubio dva zeca i potom ih pred učenicima secirao.Profesor, koji, inače uzgaja zečeve, u ponedeljak je doneo jednu životinju u školu. Na opšte zaprepašćenje dece on je na času biologije za četvrti razred zeca najpre usmrtio pištoljem za ubijanje životinja, a potom pred šokiranim đacima i secirao.

U utorak je ponovio "lekciju" pred drugim odeljenjem. Znajući šta se prethodnog dana dogodilo jedan učenik je pokušao da spasi životinju tako što je profesoru ponudio da otkupi zeca. Ostali đaci su molili profesora da to ne čini, međutim, on je to odbio rekavši da će zec da završi "u njegovoj večeri".

Đaci su o ovom hororu obavestili roditelje koji su alarmirali rukovodstvo škole i inspekciju koja sada ispituje slučaj i razmatra koje će mere preduzeti protiv profesora.

Školski inspektor je izjavio dnevnom listu Hojte da je ovaj profesor poznat po "neobičnim metodama", ali da je ovog puta "otišao predaleko".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track