KUDA IDE OVAJ SVET: Učenik (7) psovao, počupao i ujeo učiteljicu!
Foto: Shutter

Suspendovan iz škole

KUDA IDE OVAJ SVET: Učenik (7) psovao, počupao i ujeo učiteljicu!

Austrija -
Ovaj slučaj je jedinstven u istoriji škole u austrijskom Althofenu, jer se nikada nije dogodilo da se učenik star svega 7 godina ponaša tako agresivno

ALTHOFEN - Sedmogodišnji učenik, koga su austrijski mediji nazvali Fabian, suspendovan je iz škole na četiri nedelje jer je ujeo učiteljicu i isčupao joj kosu. Ovaj slučaj je jedinstven u istoriji škole u austrijskom Althofenu, jer se nikada do sada nije dogodilo da se učenik star svega 7 godina ponaša tako agresivno.

Učenik je nedavno na času psovao učiteljicu Martinu M. koja ga je zbog toga nekoliko puta opomenula. Kada mu je prišla i pokušala da objasni da ne može tako da se ponaša dečak je pobesneo, povukao je snažno za kosu, a kada je htela da se odbrani i ujeo je za ruku.

Roditelji ostale dece su uzrujani zbog ovog slučaja.

"Fabianovo ponašanje je oduvek bilo primetno drugačije i agresivnije. Čerka mi je ispričala da je ovaj put prevažišao granicu. Na sledećem sastanku roditelja želimo da diskutujemo o ovom problemu sa upravom škole“, potvrdila je majka jedne učenice dnevnim novinama Esterajh.

Direktor škole ne želi da komentariše ovaj događaj.

(S. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja