POBEGAO NA KOSOVO: Za ubicom Albanca u Beču izdata međunarodna poternica!

Posle krvavog obračuna u Austriji

POBEGAO NA KOSOVO: Za ubicom Albanca u Beču izdata međunarodna poternica!

Austrija -
On je od ranije poznat policiji pošto je već ubio dvoje ljudi, a sa njim bekstvu su i njegov brat i njegova deca, javlja bečki Kurir

BEČ - Albanac sa Kosova Ardian J. (25) za kojim je austrijska policija izdala međunarodnu poternicu zbog sumnje da je u nedelju u Beču ubio Albanaca sa Kosova (2) i ranio još dve osobe, pobegao je na Kosovo i krije se u planinama. Sa njim u bekstvu su i njegov brat i njegova deca, javlja bečki Kurir.

Kako javlja ovaj bečki dnevnik, Ardian J. je već na Kosovu ubio dvoje ljudi i poznat je kosovskoj policiji.

U međuvremenu, policiji se prijavio njegov 30-godišnji poznanik, građevinski preduzimač iz Beča. On je juče oko podneva, u pratnji advokata došao u policijsku upravu Beča.

Rekao da je bio sa odumnjičenim za ubistvo kada su slučajno naišli na braću sa kojim je njegov poznanik, zbog ranijih problema, započeo raspravu koja je kasnije eskalirala u obračun.

Podsetimo, spor između četiri kosovska Albanca eskalirao je u nedelju uveče u tramvaju na liniji 49. U pucnjavi je poginuo 28-godišnji Albanac sa Kosova koji je u Austriju došao da traži azil, a njegov 25-godišnji brat i jedna 19-godišnja prolaznica su zadobili rane od vatrenog oružja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track