(VIDEO) BLAM PRED PREMIJERU: Pogledajte grešku u filmu Nemoguća misija 5!
Foto: Printscreen Heute/Helmut Graf

PROMAKLO IM

(VIDEO) BLAM PRED PREMIJERU: Pogledajte grešku u filmu Nemoguća misija 5!

Austrija -
Cepidlake koji traže greške u filmovima, pronašle su jednu i u prvom reklamnom trejleru za najnoviji film "„Nemoguća misija – Otpadnička nacija”

BEČ - Svetska premijera petog nastavka Nemoguće misije, biće tek sutra, 23. jula, u Bečkoj državnoj operi ali već su mu našli "manu".

Cepidlake koji traže greške u filmovima, pronašle su jednu i u prvom reklamnom trejleru za najnoviji film "„Nemoguća misija – Otpadnička nacija”, koji je u opticaju od marta ove godine.

Greška je očigledna
Greška je očigledna

Naime u sceni na stanici bečkog metroa Šotenring (Schottenring), dolazi voz linije U2. Međutim kompozicija koja stiže na stanicu je iz starije proizvodne serije, sa odvojenim vagonima. Glumac Simon Peg (Simon Pegg) dobija iz voza jedan koverat. Voz odmah odlazi - ali ovaj put odlazeća garnitura nije ista, nego nova, savremena, koja nema odvojene vagone!

Sve se događa u deliću sekunde, ali Bečlije su odmah uočile grešku. Novi vozovi bečkog metroa se odmah prepoznaju, između ostalog i po crvenoj lini na spoljnoj strani vagona, koja je duž čitave kompozicije, a ovu crvenu liniju nisu imale stare garniture vozova.

http://www.youtube.com/watch?v=gOW_azQbOjw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track