KIPI NA SVE STRANE: Supruga (25) bečkog milionera (82) negira da je ugradila nove silikone!
Foto: Printscreen Krone.at/Viennareport

GRUDI U VIS

KIPI NA SVE STRANE: Supruga (25) bečkog milionera (82) negira da je ugradila nove silikone!

Austrija -
Ponosni suprug Rihard Lugner je na pitanje novinara da li je za godišnjicu poklonio nove silikone rekao da su "samo uzdignute"

BEČ - Rihard Lugner (Richard Lugner,82), bogati građevinski preduzetnik iz Beča, pre godinu dana verio se sa Nemicom Keti (Cathy,25) koju od milja zove Vrapče, ubrzo i oženio. Mladi bračni par ponovo se vratio na "mesto zločina" na Vrbsko jezero (Wörthersee) u austrijskoj Koruškoj kako bi proslavili godišnjicu veridbe.

Novinari koji su na Vrbskom jezeru ovog vikenda vrebali Lugnerovu mlađanu supruigu primetili su Keti da ima još veće grudi. Na pitanje da li je povećala grudi i da li su novi silikoni poklon muža za godišnjicu veridbe, ona je odgovorila odrečno.

"Ne, grudi mi doduše nisu prave, ali nisam ih još jednom operisala", odgovorial je Keti.

"Samo su uzdignute", dodao je ponosni suprug.

Kako piše bečki list Esterajh (Österreich), Rihard želi dete sa Keti "ali ona uzima kontraceptivne pilule". Na njegovo jadikovanje na tu temu pred novinarima, dobio je od Keti odsečan odgovor zašto pije tablete protiv začeća.

"Pa da pričaju da sam zatrudnela zbog novca", objasnila je Keti.

Inače Lugneru je ovo peti brak, a ni Keti ovo nije prva ozbiljna veza. U brak je dovela kćerku, rođenu u jednoj prethodnoj vezi. Keti je pre venčanaj sa Lugnerom bila medicinska sestra i foto-model. Bila je "Playmate", devojka meseca u jednom broju nemačkog izdanja magazina Plejboj (Playboy).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track