KOLICIMA SLETO S PUTA. Nepokretan i pokisao celu noć dozivao pomoć!

Pomoć čekao 12 sati

KOLICIMA SLETO S PUTA. Nepokretan i pokisao celu noć dozivao pomoć!

Austrija -
Spasioci su odmah krenuli u potragu i nesećnog čoveka našli tri kilometra od kuće u kojoj živi. Prilikom potrage čuli su vapaje sa dna strme litice pored puta

LICEN - Patrik P. (39) sleteo je svojim električnim invalidskim kolicima s puta u provaliju, gde je nepokretan i bespomoćan po jakoj kiši više od 12 sati zapomagao i dozivao pomoć! On je prilikom pada zadobio teške povrede zbog kojih nije mogao da se dovuče do mobilnog telefona koji mu je prilikom pada ispao i nalazio se samo nekoliko metara dalje.

Patrik se skotrljao skoro 30 metara niz liticu i tom prilikom zadobio je teške i brojne povrede grudnog koša, glave i prelom butne kosti. Daleko od puta, celu noć je preležao na mokroj zemlji, pošto ga niko nije video, niti čuo njegove vapaje za pomoć.

Patrikova majka nije bila previše zabrinuta kada se te večeri nije pojavio kući. Dešavalo se i ranije da se zadrži kod prijatelja. Tek kada ga ni sledeće jutro nije zatekla u krevetu, shvatila je da se verovatno nešto dogodilo i panično pozvala gradonačelnika Licena.

Spasioci su odmah krenuli u potragu i nesećnog čoveka našli tri kilometra od kuće u kojoj živi. Prilikom potrage čuli su vapaje sa dna strme litice pored puta. U izvlačenju su učestvovali i vatrogasci koji su povređenog helikopterom odvezli u najbližu bolnicu.

Patrik je pre četiri godine doživeo tešku nesreću na poslu i od tada je nepokretan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track