Monstrumu koji je do smrti ošurio ćerkicu dozvolili da viđa sinove!
Foto: Privatna Arhiva

Uprkos sudskoj zabrani

Monstrumu koji je do smrti ošurio ćerkicu dozvolili da viđa sinove!

Austrija -
Komšija je znao da je Aleksanderu S. izdata zabrana prilaska pa je odmah obavestio policiju. Međutim, policijska patrola se to veče uopšte nije ni pojavila!

BEČ - Aleksander S. (Alexanedr S., 26) koji je svoju ćerkicu Leonu (2) za kaznu ošurio vrelom vodom, posle čega je dete preminulo, viđa svoju dvojicu sinova, uporkos sudskoj zabrani prilaska, piše austrijski portal oe24.

Naime, Hanes G. (Hannes G), prvi komšija iz zgrade u kome je Aleksander S. do pre par nedelja živeo sa svojom devojkom (25), dvojicom sinova i pokojnom Leonom, tvrdi ga je pre dva dana video ispred zgrade.

"U ponedeljak uveče, dok sam šetao svog psa, pored mene je prošao Aleksander u pratnji jednog prijatelja. On je tom prilikom gurao dečija kolica u kojima je bio njegov sedmomesečni sin. Nisam mogao da verujem svojim očima. Kada sam mu se obratio, Aleksander je samo zamucao i brzo produžio dalje“, ispričao je Hanes G.

Komšija je znao da je Aleksanderu S. izdata zabrana prilaska (osim u pratnji službene osobe), te je odmah obavestio policiju. Međutim, policijska patrola se to veče uopšte nije ni pojavila. Tek sutradan, oko 14 časova, kada je policija primila još jedan poziv, ovoga puta od jedne komšinice, koja tvrdi da je Aleksandera S. videla u zgradi, na mesto događaju su stigla dva policijska patrolna vozila.

Prilikom ulaska u stan, policija je osim majke pokojne Leone zatekla i prijatelja Aleksandera S., ali ne i njega. Prema saznanjima dnevnog lista Esterajh, čovek kojeg je policija zatekla u stanu je isti onaj prijatelj koji je veče pre bio u pratnji Aleksandera S. dok je on šetao sa svojim sedmomesečnim sinom.

Podsetimo, Aleksander S. tvrdi da je svoju ćerku Leonu za kaznu hteo da istušira hladnom vodom, ali da mu se potkrala greška, te je umesto hladne, slučajno pustio vrelu vodu.

Međutim, prema izveštaju lekara zadobijene opekotine na leđima, zadnjici i nogama preminule Leone ne odgovaraju navodima njenog oca. Da se sve zaista odigralo tako kako Aleksander S. tvrdi, na devojčicinoj koži bi od vrelog tuša ostali specifični tragovi.

Sve ukazuju na to da je Aleksander S. malu Leonu spustio u kadu napunjenu vrelom vodom i da je neko vreme držao u njoj. Takođe, postavlja se i pitanje zašto je majka (25) teško povređenu Leonu dovezla u bolnicu tek nakon 26 sati. Mala Leona je dve nedelje nakon prijema u kliniku preminula usled prestanka rada vitalnih organa.

Osim Leone, Aleksander S. i njegova devojka imaju još dva sina. Stariji je star sedam godina, dok mlađi ima sedam meseci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track