KRVAVA DRAMA U PORŠEU: Upucao se jer je devojka tražila da ostavi prijatelja!
Foto: Printscreen Oe24.at/TZ ÖSTERREICH

TRAGEDIJA U BEČU

KRVAVA DRAMA U PORŠEU: Upucao se jer je devojka tražila da ostavi prijatelja!

Austrija -
Austrijsko tužilaštvo još nije odlučilo da li će zatvoriti slučaj, ili nastaviti sa istragom

BEČ - U poršeu se na jednom bečkom parkiralištu u 10. bečkoj opštini, u subotu uveče odigrala krvava drama.

Čovek je najverovatnije u očajanju pucao sebi u glavu, pred očima zaprepašćenje žene (36) koja je sa njim bila u automobilu na mestu suvozača. Žena je na saslušanju u policiji izjavilai da se Norbert S. (ime promenjeno) sam upucao iz pištolja. Međutim tužilaštvo još nije odlučilo da li će zatvoriti slučaj, ili nastaviti sa istragom.

I prema izjavama insajdera ovaj uspešni posrednik za zapošljavanje iz Medlinga (Mödlingna) najverovatnije je zaista pokušao da se ubije. Još uvek su u šoku njegova maloletna ćerka, roditelji i sestra, ali i njegov bliski prijatelj. Međutim kako saznaje Esterajh u njegovom rodnom mestu na jugu Beča šapuće se da je ovaj zgodni i šarmantni poslovni čovek, veliki ljubitelj brzih automobila, zapravo bio biseksualac.

Prema insajderskim izjavama, njegova lepa istočnonemačka prijateljica želela je da Norbert raskine sa svojim prijateljem, mada neki ne isključuju mogućnost da je u pitanju bila i neka druga devojka. Par se posvađao, a kada je žena krenula da napisti austo, Norbert je iz kasete svog poršea izvukao pištolj i pucao sebi u slepoočnicu.

On se još uvek nalazi u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track