LOTO GROZNICA: Dobitna kombinacija donosi 6,6 miliona evra!
Foto: Printscreen Osterreich

izvlačenje u nedelju

LOTO GROZNICA: Dobitna kombinacija donosi 6,6 miliona evra!

Austrija -
Očekujemo da će do izvlačenja u nedelju biti uplaćemo oko 1,5 miliona listića sa oko osam miliona kombinacija brojeva, kaže Gunter Engehart iz austrijske državne lutrije

BEČ - Dobitnu loto kombinaciju koju su činili brojevi 3, 9, 12, 27, 33, 34 nije niko uspeo da pogodi ni u sredu. Zbog toga će se drugi put ove godine igrati za džekpot, koji iznosi čak 6,6 miliona evra.

Pretpostavlja se da će se ova suma najverovatnije podeliti kao što je to bilo krajem januara kada su ove godine kada su tri igrača (dva igrača iz donje Austrije i jedan sa zapada Štajerske) podela premije od 7,4 miliona evra. Svako od njih je dobio po 2,5 miliona.

„Očekujemo da će do izvlačenja u nedelju biti uplaćemo oko 1,5 miliona listića sa oko osam miliona kombinacija brojeva“, kaže Gunter Engehart (Günter Engelhart) iz austrijske državne lutrije u izjavi za austrijski list Esterajh.

Moguće je da će da se ovog puta džekpot upetostručiti. To se do sada dogodilo osam puta u istoriji državne lutrije. Poslednji slučaj bio je pre četiri meseca.

(M. Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track