MALI BUDO STIGAO DO INSBRUKA: Premijera filma  26. marta u bioskopu Metropol!
Foto: Printscreen

URNEBESNA KOMEDIJA

MALI BUDO STIGAO DO INSBRUKA: Premijera filma 26. marta u bioskopu Metropol!

Austrija -
Mаli Budo je debitаntsko rediteljsko ostvаrenje Dаnilа Bećkovićа, koji je zаjedno sа Dimitrijem Vojnovim nаpisаo i scenаrio

BEČ - Udruženje Srpska pravoslavna omladina Insbruka (SPOJI) organizuje u četvrtak, 26. marta, premijerno prikazivanje filma „Mali Budo“ u Insbruku. Projekcija filma je zakazana za 20 časova u insbruškom bioskopu "Metropol".

Prema rečima organizatora, premijeri ove srpske komedije će prisustvovati glumac Slaviša Čurović, producent filma Marko Paljić, kao i autor muzike za ovaj film Marko Kon. Više informacija o ulaznicama i samoj premijeri ovog filma svi zainteresovani mogu pronaći na internet stranici biskopa Metropol, kao i na zvaničnom sajtu udruženja SPOJI, te njihovoj Fejsbuk stranici.

Podsetimo, više od 1.400 gledalaca došlo je 23. januara ove godine, u bioskop "UCI Mileniumsiti", na bečku premijeri ove urnebesne komedije. Zbog ogromnog interesovanja publike premijera u austrijskoj prestonici je istovremeno održana u tri bioskopske dvorane, koje su bile ispunjene do poslednjeg mesta.

Mаli Budo je debitаntsko rediteljsko ostvаrenje Dаnilа Bećkovićа, koji je zаjedno sа Dimitrijem Vojnovim nаpisаo i scenаrio. Film je prvobitno zаmišljen kаo krаtkometrаžno ostvаrenje, аli kаdа je snimаnje počelo, аutorskа ekipа, prezаdovoljnа snimljenim mаterijаlom, odlučilа je dа film prerаste u dugometrаžni igrаni film.

http://www.youtube.com/watch?v=sS2bbXkzXQc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track