MANIJAK KONAČNO UHAPŠEN: Godinu dana seksualno zlostavljao decu po vrtićima!
Foto: LPD Wien

JOŠ JEDAN PEDOFIL IZA REŠETAKA

MANIJAK KONAČNO UHAPŠEN: Godinu dana seksualno zlostavljao decu po vrtićima!

Austrija -
Deca žrtve bila su uzrasta od četiri do devet godina, potvrdio je portparol bečke policije Roman Haslinger

BEČ - Prošle nedelje bečka policija uhapsila je četrdesetčetvorogodišnjeg čoveka pod sumnjom da je seksualno zlostavljao decu po vrtićima.

On je priznao nekoliko krivičnih dela koje je počinio u Beču i Donjoj Austriji. Prema njegovoj izjavi namamio bi mališane u vrtićima ili igraonicama i onda masturbirao pred njima. Deca žrtve su uzrasta od četiri do devet godina", potvrdio je portparol policije Roman Haslinger (Roman Hahslinger).

Policija je takođe saopštila da je ovaj manijak putovao biciklom ili motorom dok ne bi odabrao mesto za svoje perverzije. Prema izveštaju policije prvi zločin počinio je u julu 2014. u Bečkom Nojdorfu (Wiener Neudorf) u okrugu Medling (Mödling). On bi na igralištu razgovarao sa decom i istovremeno pred njima masturbirao. Inspektorima je izjavio da je imao specijalne pantalone koje su bile izrezane kod genitalija.

Ovaj Štajerac, koji nastanjen u Beču, zatim je seksualno zlostavljao mališane u avgustu iste godineu Alandu (Alland) u Badenu, potom u decembru u Beču u Landštrase (Wien-Landstraße). Od aprila 2015. do 20. jula kada je uhapšen usred dana onanisao je pred decom u bečkim vrtićima.

Policija sumnja da ima mnogo više žrtava ovog pedofila, pa su objavili fotografiju osumnjičenog i telefon (01/31310 DW 33800) na koji se mogu javiti svedoci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track