MIRKOVIĆ: Izuzetno sam zadovoljan, hvala svima koji su glasali za Bojanu!
Foto: Zorana Jevtic, Damir Dervisagic

ŠEF SRPSKE DELEGACIJE O EVROSONGU

MIRKOVIĆ: Izuzetno sam zadovoljan, hvala svima koji su glasali za Bojanu!

Austrija -
Bojana Stamenov je dospela u žižu popularnosti Evrope, što je veliki uspeh, rekao je Saša. Mirković, šef srpske delegacije na takmičenju za Pesmu Evrovizije

BEČ - Šef delegacije Srbije na Pesmi Evrovizije u Beču Saša Mirković izjavio je da je izuzetno zadovoljan rezultatom koji je postignut na takmičenju.

On je Tanjugu rekao da je Bojana Stamenov, dospela u žižu popularnosti Evrope, što je veliki uspeh. Mirković je kazao da mu je drago što je Bojana osvojila velike simpatije kod publike i zahvalio svima koji su glasali za nju. Takođe je ocenio da je organizacija ovogodišnjeg Evrosonga bila korektna.

Mirković je poželeo puno sreće u daljem radu pobedniku Evrosonga Mans Semerlevu. Predstavnica Srbije Bojana Stamenov osvojila je 10. mesto sa osvojenih 53 poena. Ona je dobila 12 poena od Crne Gore, od Makedonije 10, Slovenije 6, Austrijalije i Švajcarske po 5, Austrije, Češke i Italije po 3, Albanije i Izraela po 2, Holandije i Velike Britanije po jedan poen.

"Bojana je pobednica po popularnosti", rekao je Mirković.

On je istakao da je postignut efekat da je Bojana faktički pobedila na Evrosongu pre njegovog samog održavanja. Predstavnica Srbije bila je miljenica medija, ali i brojnih fanova Evrosonga koji su doputovali u Beč. Njena pesma nailazila je na oduševljenje u Beču, gde god je izvođena .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track