MISTERIJA: Čovek (40) s metkom u glavi pronađen na parkingu u Beču!
Foto: Printscreen Osterreich

ISTRAGA U TOKU

MISTERIJA: Čovek (40) s metkom u glavi pronađen na parkingu u Beču!

Austrija -
Policija je saopštila da žena (36) koja je bila u kolima sa muškarcem nije još mogla da da pouzdan iskaz o tome šta se tačno desilo u automobilu

BEČ - U subotu ujutro na jednom parkiralištu u Favoritenu, 10. bečkoj opštini, policija je pronašla teško ranjenog muškarca (40) sa ranom od metka na glavi. Policija još istražuje kako je došlo do ovog ranjavanja, i da li je u pitanju pokušaj ubistva ili samoubistva.

"Zasad ne znamo da li se radi o pokušaju ubistva ili samoubistva", rekao je Patrik Majerhofer (Patrick Maierhofer), portparol bečke policije. Juče oko pola pet ujutro policiji je javljeno da je na parkiralištu kod ulice Tajhgase (Teichgasse) iz automobila izlašla jedna žena. U automobilu je pronađen muškarac, u kritičnom stanju sa ranom na glavi i pištolj.

Policija je saopštila da žena (36) koja je bila u kolima sa muškarcem nije još mogla da da pouzdan iskaz o tome šta se tačno desilo u automobilu, jer je u teškom šoku. Naravno, biće ispitana čim to bude moguće. Policija tek treba da utvrdi i u kakvom su odnosu bili žena i muškarac, koji inače stanuje u okrugu Medling u Donjoj Austriji, kao i gde su se tačno ovo dvoje nalazili kada je iz pištolja ispaljen metak.

Rođaka žrtve izjavila je policiji da je muškarac i ranije pretio da će se ubiti. Ipak, istražitelji žele da provere da on možda ipak neko drugi nije pucao na čoveka, koji je još uvek kritično i bore mu se za život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track