MISTERIOZNA SMRT MLADE MAJKE: Fatma (28) proslavila prvi rođendan bliznakinja pa se ubila!?
Foto: Printscreen Osterreich

ISTRAGA U TOKU

MISTERIOZNA SMRT MLADE MAJKE: Fatma (28) proslavila prvi rođendan bliznakinja pa se ubila!?

Austrija -
ako je nesumnjivo da je smrt nastupila zbog davljenja, obdukcijom je proveravano da li je u telu imala neki otrov, narkotike ili alkohol

RID - Mnoga pitanja ostala su bez odgovora u vezi samoubistva Fatme I (28).

Ova mlada žena iz Rajhersberga u blizini grada Rida (Reichersberg, Ried) u Gornjoj Austriji pronađena je mrtva početkom jula. Onesvešćenu suprugu u kupatilu stana pronašao njen muž Hakan. I. Fatmi je oko vrata bio stegnut kaiš, koji je drugim krajem bio vezan za radijator. Muž je odmah oslobodio ženu i odvezao u bolnicu, ali je ona tamo preminula.

Sve je ukazivalo na samoubistvo, ali mnogi kažu da Fatma nije bila takva ličnost i da se nikada ne bi odlučila da sebi oduzme život. Nedelju dana pre smrti proslavila je sa kćerkicama bliznakinjama njihov prvi rođendan. Nije pronađeno oproštajno pismo, kao ni bilo kakvi drugi pisani ili drugi tragovi koji bi ukazali da je imala nekiuh ličnih problema.

Ukratko, Fatma nije imala motiva za samoubistvo. Iako je nesumnjivo da je smrt nastupila zbog davljenja, obdukcijom je proveravano da li je u telu imala neki otrov, narkotike ili alkohol. Ništa od toga nije pronađeno. Ipak, pokrajinska kriminalistička uprava nastavlja istragu.

Intenzivno se analiziraju podaci sa Fatminog mobilnog telefona i drugi kontakti sa prijateljima i poznanicima. Istražitelji žele definitivno da eliminišu ili potvrde još uvek postojeću sumnju da je Fatma ubijena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track