(FOTO) MOMAK JE BAŠ PRETERAO: Mercedesom probio zvučni zid!
Foto: Bečka Policija

Krenuo po devojku

(FOTO) MOMAK JE BAŠ PRETERAO: Mercedesom probio zvučni zid!

Austrija -
Šta je spreman da uradi mladić kako bi fascinirao svoju devojku dokazao je i jedan Bečlija (21)

BEČ - Mladić je iako nema vozačku dozvolu i dobro pijan uzeo "mercedes" očevog prijatelja i krenuo kolima po svoju voljenu. On je međutim stigao samo do 23. bečke opštini Lizing (Liesing), gde je na raskrsnici ulica Porše i Karl Tornai Gase izgubio kontrolu probio zaštitnu zvučnu ogradu i završio na šinama metroa.

Svedoci nesreće odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć, a odmah je zaustavljen i saobraćaj u metrou kako ne bi došlo do naletanja voz na automobil koji je ostao na šinama. Kada je su na mesto nesreće stigli vatrogasci i policajci zatekli su samo uništen "mercedes", ali ne i vozača koji je pobegao.

Policija je pronašla vlasnika automobila i otišla do njega. Čovek koji je spavao i nije ni znao da mu je prijateljev sin uzeo ključeve od kola, koji su kako kaže uvek stajali u hodniku.

On je sa njima krenuo ka mestu nesreće i uz put su naišli i na mladića koji je bio sav u prašini. On je priznao da je vozio auto, a ustanovljeno je da je imao 0,9 promila alkohola u krvi. Protiv njega će biti pčodneta prijava.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track