MONSTRUM OSTAVIO PORUKU NA FEJSBUKU: Ja sam ubica i loša osoba, sve vas volim!
Foto: Printscreen Osterreich/Facebook

UBISTVO U LINCU

MONSTRUM OSTAVIO PORUKU NA FEJSBUKU: Ja sam ubica i loša osoba, sve vas volim!

Austrija -
Ćerka žrtve odmah je odgovorila Majku Hartneru (34) koji je osumnjičen da je zadavio Doris P. (41) na njegovu objavu na Fejsbuku

LINC - "Ja sam ubica i loša osoba... Sve vas volim!" napisao je Majk Hartner (Mike Hartner 34) osumnjičen za ubistvo Doris P. (41) posle zločina na svom Fejsbuk profilu. Rođaci ubijene službenice pošte su užasnuti jer ovo shvataju kao ruganje.

Hartner je ovu poruku objavio 14. maja, u 13.23 sata na svojoj fejbuk stranici, samo nekoliko sati pošto je kako policija sumnja, zadavio svoju partnerku i ubio njenog psa.

"Pacove, ti si ubio moju mamu!" napisala je očajna ćerka žrtve kada je videla Hartnerovu poruku.

Još nije sigurno da li policija na osnovu ove objave na Fejsbuku može da locira osumnjičenog, ali su istražitelji na osnovu Fejsbuka došli do potpunog uvida u Hartnerov profil.

Zadavljena u svom stanu... Doris P. (Foto Printscreen oe24.at)
Zadavljena u svom stanu... Doris P. (Foto Printscreen oe24.at)

"Biće jako teško, da mu uđemo u trag na ovaj način , ali postoje i druge načinitode", izjavio je portparol policije.Iako je posle zločina policija odmah krenula u poteru za njim on se još uvek nalazi u bekstvu. Policija veruje da je sa svojim psom otišao u Češku jer je poslednji put, njegov telefon je lociran severno od Frajštata (Freistadt) u blizini češke granice

Da podsetimo 14. maja rođaka je u stanu pronašla mrtvu sestru, a pored nje je ležao mrtav i njen pas. Portparol Uprave policije Gornje Austrije izjavio je da je posle obdukcije utvrđeno da je žena zadavljena i da se sumnja da je ubistvo počinio njen partner, za kojim policija još uvek traga.

Prema svedočenju komšija ovaj par često se svađao i najverovatnije je do ubistva došlo posle žestoke rasprave između žrtve i njenog momka narkomana. On je kako policija pretpostavlja ubio i psa koji je pokušao da odbrani gazdaricu. Nesrećna životinja je izbodena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track